­ Wegens succes herhaald! Oefen- dressuur en springen, ben jij er 27 september ook bij? - KNHS

Wegens succes herhaald! Oefen- dressuur en springen, ben jij er 27 september ook bij?

Geplaatst op 31 augustus 2020 in Dressuur & Para , Springen , Eventing en KNHS

Woensdag 19 augustus reden ruim 80 deelnemers een oefenparcours of een oefenproef op het Nationaal Hippisch Centrum. Dit is reden én animo genoeg om nogmaals een oefendag te organiseren! Zondag 27 september zal volledig in het teken staan van ervaring opdoen, verbeteren én met een goed gevoel terugkijken op een leerzame middag. Het programma vindt plaats tussen 9.00 en 20.00 uur.

Er wordt nog eenmaal een aangekleed parcours klaargezet op het hoofdterrein. Zelfstandig of onder begeleiding van instructrice Anneke de Bruin kun je één of meerdere parcoursen springen. Dit keer zullen er voor de liefhebber verschillende eventinghindernissen worden toegevoegd aan het parcours. De eventinghindernissen zijn alternatieven, dus als jij alleen gebruik wil maken van de springhindernissen, kan dat natuurlijk ook! Het oefenspringen is voor alle niveaus, van BB tot en met ZZ.

Je mag een klasse hoger of lager starten dan het officiële wedstrijdniveau waarin je als combinatie startgerechtigd bent.

De kosten zijn € 10,- per parcours (zelfstandig) en € 12,- per parcours (onder begeleiding).

De oefendressuur zal in de indoorpistes van het Nationaal Hippisch Centrum plaatsvinden, waar ook de Indoorkampioenschappen worden verreden. Zo kun jij jezelf en je paard alvast optimaal voorbereiden op het indoorseizoen. Je kunt één of twee proefjes rijden op BB t/m Grand Prix, Young Riders, Junioren en U25 niveau. Het officiële jurylid geeft tijdens je proef live commentaar wat je door middel van video kan laten vastleggen door jouw begeleider of groom. Je gaat naar huis met concrete informatie over de sterke en verbeterpunten van jouw proef, waarmee je thuis direct aan de slag kunt.

Uiteraard is het toegestaan om een klasse hoger te starten dan dat je als combinatie geregistreerd bent. We verwelkomen je graag in correct wedstrijdtenue in de ring. De kosten per proefje bedragen € 12,-.

Meer info en inschrijven kan via https://nationaalhippischcentrum.nl/tickets/nhc-oefen-springen-dressuur/?fbclid=IwAR3oIVBs3ARCwmfMVgBt-lJR76aJUgNS4jFBoHsuRvBNJYCt7j_mdOnhc-k

Ander Nieuws

  • Verslag Springforum 7 november 2022
    Verslag Springforum 7 november 2022
  • Verslag Springforum 12 september 2022
    Verslag Springforum 12 september 2022
  • Arie Hoogendoorn onderscheiden met gouden KNHS-speld
    Arie Hoogendoorn onderscheiden met gouden KNHS-speld