­ Wie verdient de titel van Hippisch instructeur/docent van het jaar - KNHS

Wie verdient de titel van Hippisch instructeur/docent van het jaar

Geplaatst op 30 juli 2020

Heb jij al een instructeur of docent genomineerd die de titel ‘Hippisch instructeur/docent van het jaar’ verdient? Of ben je zelf instructeur of docent met enorm veel passie voor het vak, innovatieve ideeën en haal jij het beste uit je leerlingen en jezelf naar boven? Nomineer een instructeur/docent of meld je aan voor de verkiezing ‘Hippisch instructeur/docent van het jaar’. De datum om iemand te nomineren/aanmelden is uitgesteld tot 15 september 2020.

Een goede instructeur of docent is goud waard! Zij leggen de basis voor goed paardrijden, dit is niet alleen prettig voor de ruiter, maar het paard heeft hier ook baat bij. Een goede combinatie draagt bij aan het positieve imago van de paardensport. Een belangrijke taak dus en daarom vinden we het belangrijk om goede instructeurs in het zonnetje te zetten via de verkiezing van de ‘Hippisch instructeur/docent van het jaar’.

De verkiezing is een initiatief van Stichting HIP (Hippische Innovatieve Projecten) en de KNHS in samenwerking met het tijdschrift de Hippische Ondernemer. De verkiezing draagt bij aan de bevordering van goed onderwijs in de paardensector.

Instructeurs kunnen in aanmerking komen door zich zelf in te schrijven of wanneer ze door derden worden voorgedragen. Meer informatie over de criteria en het inschrijven vind je hier.  

Ander Nieuws

  • Leren paardrijden: De fasen van een sprong
    Leren paardrijden: De fasen van een sprong
  • Titelverdedigers van start bij NK voor springruiters
    Titelverdedigers van start bij NK voor springruiters
  • WK Jonge Springpaarden 2020 in Lanaken gaat niet door
    WK Jonge Springpaarden 2020 in Lanaken gaat niet door