­ WK Jonge Springpaarden 2020 in Lanaken gaat niet door - KNHS

WK Jonge Springpaarden 2020 in Lanaken gaat niet door

Geplaatst op 30 juli 2020 in Springen

Het WK voor Jonge Springpaarden, dat traditiegetrouw in september wordt verreden op stoeterij Zangersheide in België, gaat dit jaar niet door. Door de opnieuw toenemende onzekerheid rondom de coronapandemie heeft de organisatie dit besluit helaas moeten nemen.

 

Het FEI WBFSH Jumping World Breeding Championship for Young Horses, zoals de titelstrijd officieel heet, zou plaatsvinden van 16 tot en met 20 september.
In België laait de coronapandemie op dit moment weer op en de Belgische overheid heeft verschillende maatregelen ter bestrijding van het virus aangescherpt. Dit brengt voor de organisatie zoveel onzekerheid mee omtrent de realisatie van het kampioenschap dat is besloten het evenement dit jaar niet door te laten gaan.   

Foto: Mathijs van Asten in 2019 in actie in Lanaken door Hippofoto

Ander Nieuws

  • Verslag Springforum 7 november 2022
    Verslag Springforum 7 november 2022
  • Gouden WK-team Paradressuur, zilveren WK-springteam, Sanne Voets en van Joyce van Rooijen-Heuitink maken kans op Sportprijzen NOS | NOC*NSF
    Gouden WK-team Paradressuur, zilveren WK-springteam, Sanne Voets en van Joyce van Rooijen-Heuitink maken kans op Sportprijzen NOS | NOC*NSF
  • Finale KNHS-Hartog Trophy op 17 december in Bunschoten
    Finale KNHS-Hartog Trophy op 17 december in Bunschoten