­ Woensdag 28 oktober 9.00 uur en 14.00 uur inschrijving open voor online event op 12 november - KNHS

Woensdag 28 oktober 9.00 uur en 14.00 uur inschrijving open voor online event op 12 november

Geplaatst op 27 oktober 2020 in Dressuur & Para en KNHS

Inschrijvingen voor het Event Online Dressuurrijden op 12 november gaat morgen om 9:00 uur open via MijnKNHS.nl. De eerste 1.000 startplekken staan dan open. Om 14:00 uur worden de overige startplekken vrijgegeven en eventueel vrijgekomen startplekken.

Lees meer over het online beoordelen van proeven.

Filmen van jouw proef
Let bij het filmen van de video goed op dat je aan de bepalingen voor het filmen houdt. Zorg dat de combinatie goed in beeld is, de video horizontaal gefilmd en geüpload wordt en dat de video goede kwaliteit in beeld en geluid heeft. Lees hier alles over hoe je jouw proef het beste kunt filmen. 

Maatregelen RIVM
De KNHS biedt leden deze mogelijkheid zolang de maatregelen van de Overheid gelden, om binnen deze maatregelen, toch de training van paarden en ruiters thuis te ondersteunen. Het is van groot belang dat alle geldende regels van de Overheid te allen tijde worden nageleefd. Dat betekent dat er altijd 1,5 meter afstand van elkaar moet worden gehouden, dat reisbewegingen zoveel mogelijk beperkt moeten worden en dat alle hygiëne maatregelen in acht genomen worden. De maximale grootte van 30 personen voor een binnenruimte mag niet worden overschreden en publiek is niet toegestaan. Houd rekening met de mogelijkheden en regels van jouw stal, dit kan per stal verschillen.

Ander Nieuws

  • Voorlopige startlijsten Hippiade Mennen, Dressuur en Springen zijn bekend
    Voorlopige startlijsten Hippiade Mennen, Dressuur en Springen zijn bekend
  • KNHS Kampioenschap Lichte Tour en ZZ-Zwaar op 10 en 11 augustus 2021
    KNHS Kampioenschap Lichte Tour en ZZ-Zwaar op 10 en 11 augustus 2021
  • Deelnemers internationale wedstrijden 9 t/m 15 augustus 2021
    Deelnemers internationale wedstrijden 9 t/m 15 augustus 2021