­ Al ruim 100.000 inschrijvingen online betaald - KNHS

Al ruim 100.000 inschrijvingen online betaald

Geplaatst op 13 augustus 2021

De kans is groot dat jij al eens hebt meegemaakt dat je direct na het inschrijven via Mijn KNHS je inschrijving moest betalen. De KNHS biedt deze optie nu zo’n 2 jaar aan en er zijn al een honderdtal sportaanbieders die hier steevast voor kiezen.

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over de betaling die je doet via Mijn KNHS. Betaal je nu aan de KNHS of aan de sportaanbieder? Wat als je wilt afmelden of je inschrijving wordt afgewezen, hoe krijg je dan je inschrijfgeld terug? En wat als er iets mis gaat met je inschrijving, bel je dan de sportaanbieder of de KNHS?

Als je betaalt via Mijn KNHS, dan betaal je aan de KNHS. Dat betekent dat de KNHS je ook gaat helpen als er iets mis is gegaan met je inschrijving of je betaling. Je kunt ons 24/7 bereiken via o.a. WhatsApp als jou dit overkomt. Daarna kan het natuurlijk gebeuren dat je moet afmelden of een evenement of rubriek afgelast wordt. Ook dan is het de KNHS die controleert of je recht hebt op teruggave van het inschrijfgeld. En als dat zo is, sturen we je altijd binnen 3 dagen een bevestiging dat je het inschrijfgeld terug krijgt en storten we het uiterlijk 8 dagen later terug op de rekening waarmee je betaald hebt.

Uiteraard komt jouw betaalde inschrijfgeld terecht bij de sportaanbieder. Wij verzamelen netjes alle inschrijfgelden en betalen de sportaanbieder zo vaak uit als zij zelf willen.

Als je een fanatieke wedstrijdsporter bent kunnen we ons voorstellen dat je al snel niet meer weet welke inschrijving je al hebt betaald en welke niet. Gelukkig kun je in Mijn KNHS bij je inschrijvingen zien welke online zijn betaald.

 Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Neem dan contact op met de KNHS.

Ander Nieuws

  • Promotie tot Level 4 (5*) jurylid voor Ineke Jansen
    Promotie tot Level 4 (5*) jurylid voor Ineke Jansen
  • Kom je werken bij de KNHS?
    Kom je werken bij de KNHS?
  • Kaartverkoop The Dutch Masters start vandaag
    Kaartverkoop The Dutch Masters start vandaag