­ EK Dressuur en Para-dressuur 2023 in Riesenbeck - KNHS

EK Dressuur en Para-dressuur 2023 in Riesenbeck

Geplaatst op 22 oktober 2021 in Dressuur & Para

De FEI heeft het Europees Kampioenschap dressuur voor senioren en het EK Para-dressuur in 2023 toegekend aan Riesenbeck. Op het fraaie terrein van Riesenbeck International werd afgelopen september met groot succes het EK Springen georganiseerd. Voor de Nederlandse ruiters en fans is deze accommodatie op een half uur rijden van de grens bij Hengelo dichtbij huis.

Dit voorjaar stapte Riesenbeck International, het geesteskind van Ludger Beerbaum, in om het EK Springen 2021 te organiseren. Alles bleek op tijd klaar om de beste springruiters van Europa te ontvangen. Het evenement werd een enorm succes. Naast meerdere zandpistes, vaste stallen en een prachtige indoor-rijhal is er een bijzonder sfeervolle en grote graspiste.

Sinds kort is Andreas Helgstrand partner van Beerbaum in de Global Equestrian Group. Helgstrand kwam met het idee om het EK Dressuur in Riesenbeck aan te vragen bij de FEI. Dat verzoek is ingewilligd. Daarmee is Riesenbeck aangewezen als locatie voor het EK Dressuur en het EK Para-dressuur 2023.

Riesenbeck ligt 50 km ten oosten van de grensovergang De Lutte aan de snelweg en is dus heel makkelijk te bereiken voor de ruiters van TeamNL en voor de Nederlandse dressuurliefhebbers.

Foto: De grote graspiste van Riesenbeck Interntional (www.digishots.nl)

Ander Nieuws

  • NHC oefendressuur en oefenspringen in Ermelo op Eerste Paasdag
    NHC oefendressuur en oefenspringen in Ermelo op Eerste Paasdag
  • Heiden, Van Nek, Evers en Kikkert-Van der Linde winnen KNHS-Anemone Horse Trucks Cup Bergschenhoek
    Heiden, Van Nek, Evers en Kikkert-Van der Linde winnen KNHS-Anemone Horse Trucks Cup Bergschenhoek
  • Inschrijving WK Jonge Dressuurpaarden geopend
    Inschrijving WK Jonge Dressuurpaarden geopend