­ Finale KNHS-Hartog Trophy 18 december in De Meern - KNHS

Finale KNHS-Hartog Trophy 18 december in De Meern

Geplaatst op 17 november 2021 in Springen

De finale van de KNHS-Hartog Trophy zal op 18 december worden verreden op de fraaie accommodatie van De Voornruiters in De Meern - Utrecht.

De KNHS-Hartog Trophy kent een lange traditie als zeer populaire rijstijl competitie. Dit jaar staat de competitie niet alleen open voor ponycombinaties, maar kunnen ook de Children, Junioren en Young Riders van start.

In de ring worden de ruiters zoals gebruikelijk beoordeeld door een bekende trainer/coach. In de finale zal bondscoach Luc Steeghs samen met trainer Teun van den Broek de ruiters beoordelen. Het duo zal de deelnemers uiteraard ook tips meegeven om hun rijkunsten verder te verbeteren.

In de reguliere competitie wordt op 4 december in Tolbert de laatste wedstrijd verreden. Alle ruiters die in een van de voorrondes van start gegaan zijn, komen in aanmerking voor deelname aan de finale. Inschrijven voor de KNHS-Hartog Trophy finale in Utrecht op 18 december kan via MIJN KNHS.

Rijstijl
Een goede rijstijl is belangrijk. Met goed rijden behaal je betere resultaten, het maakt het rijden leuker en het is ook fijner voor jouw paard of pony. Hoe correcter je jouw paard of pony rijdt en traint, hoe beter hij je begrijpt en hoe makkelijker het voor hem is om samen een mooie prestatie te leveren.

KNHS directeur Theo Fledderus benadrukte dit onlangs nog in een van zijn columns waarbij hij het belang van de KNHS-Hartog Trophy onderstreepte.

De KNHS is Hartog Paardenvoeders zeer erkentelijk dat zij met ondersteuning van deze rijstijlcompetitie de ontwikkeling van de springruiters van de toekomst stimuleert.

Kijk hier voor meer informatie over de KNHS-Hartog Trophy

 

 

 

Ander Nieuws

  • Deelnemers internationale wedstrijden 29 november 2021 t/m 5 december 2021
    Deelnemers internationale wedstrijden 29 november 2021 t/m 5 december 2021
  • Springjeugd succesvol in Kronenberg
    Springjeugd succesvol in Kronenberg
  • Kevin Jochems derde in viersterren Grote Prijs Rouen
    Kevin Jochems derde in viersterren Grote Prijs Rouen