­ Harrie Smolders terug in het zadel en in barrage GP Valkenswaard - KNHS

Harrie Smolders terug in het zadel en in barrage GP Valkenswaard

Geplaatst op 11 juli 2021 in Springen

Harrie Smolders, die bij een val twee weken geleden zijn rib brak en daardoor vorige week CHIO Rotterdam aan zich voorbij moest laten gaan, is weer terug in het zadel. En hoe. De topruiter was in de vijfsterren Grote Prijs van Valkenswaard de beste ruiter van TeamNL. Met Bingo du Parc eindigde Smolders met een springfout als tiende. Kim Emmen, vorige week in Rotterdam derde in de Grote Prijs van Rottedam, mocht in de Tops International Arena het twaalfde geld ophalen met Jack van het Dennehof.

Twaalf combinaties vanmiddag in de barrage van de vijfsterren Grote Prijs van Valkenswaard. Daaronder enkele Olympische combinaties die in de barrage hun paarden wat spaarden. Zo niet de Brit Scott Brash die de hoofdprijs won met zijn paard Hello Jefferson.

Harrie Smolders die met Dolinn is opgenomen in het springteam van Oranje voor Tokio reed zijn Olympische reserve-paard Bingo du Parc naar de tiende plaats. Een mooie opsteker voor bondscoach Rob Ehrens die zijn twee hoogstgeplaatste ruiters op de wereldranglijst in vorm ziet in Ommen en Valkenswaard.

Klik hier voor de volledige uitslag van de CSI5* Valkenswaard, 1.60m

Ander Nieuws

  • Verslag Springforum 7 november 2022
    Verslag Springforum 7 november 2022
  • Gouden WK-team Paradressuur, zilveren WK-springteam, Sanne Voets en van Joyce van Rooijen-Heuitink maken kans op Sportprijzen NOS | NOC*NSF
    Gouden WK-team Paradressuur, zilveren WK-springteam, Sanne Voets en van Joyce van Rooijen-Heuitink maken kans op Sportprijzen NOS | NOC*NSF
  • Finale KNHS-Hartog Trophy op 17 december in Bunschoten
    Finale KNHS-Hartog Trophy op 17 december in Bunschoten