­ Harry’s Horse Zitcompetitie gaat van start - KNHS

Harry’s Horse Zitcompetitie gaat van start

Geplaatst op 02 september 2021

Ruiters en Ruitersportcentra staan alweer te trappelen om mee te doen aan deze bijzondere competitie speciaal voor manegeruiters waar de focus op de houding en zit van de ruiter ligt. De Harry’s Horse Zitcompetitie start dit jaar later dan normaal in verband met de coronamaatregelen.

Vanaf oktober zijn de regiofinales door het hele land gepland. Ruitersportcentra die nog mee willen doen aan de Harry’s Horse Zitcompetitie kunnen zich nog aanmelden. Meer informatie over de Harry’s Horse Zitcompetitie, het handboek en de proeven vind je hier.

Enthousiaste manegeruiters die het leuk vinden om deel te nemen aan de Harry’s Horse Zitcompetitie kunnen zich melden bij hun eigen Ruitersportcentrum. Als een ruitersportcentrum deelneemt aan de Harry’s Horse Zitcompetitie, organiseert het zelf de selectiewedstrijden. Vervolgens worden er ruiters afgevaardigd naar de regiofinales, deze worden opgevolgd door kwartfinale wedstrijden en de halve en hele finale op 12 december op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo.

Kijk hier voor meer informatie en data van de geplande finale wedstrijden.

Categorie: Harry's Horse Zitcompetitie

Ander Nieuws

  • 30% korting op tickets Horse Event 2022
    30% korting op tickets Horse Event 2022
  • Roelofsen Horse Trucks Winter Classics bijna van start!
    Roelofsen Horse Trucks Winter Classics bijna van start!
  • Ook in 2021 geen Horse Event
    Ook in 2021 geen Horse Event