­ Hippiade 2021: wie worden de nieuwe KNHS-kampioenen van Nederland? - KNHS

Hippiade 2021: wie worden de nieuwe KNHS-kampioenen van Nederland?

Geplaatst op 10 augustus 2021

Van dinsdag 17 t/m zaterdag 21 augustus staat het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo volledig in het teken van de Hippiade. Dit zijn de officiële KNHS-outdoorkampioenschappen.

Volg hier de Liveblog op knhs.nl!


De beste ruiters en amazones van Nederland strijden deze dagen om de felbegeerde kampioenstitels in de klassen B t/m ZZ (Licht). De afgelopen weken hebben ruiters en amazones zich weten te selecteren via regionale kampioenschappen, die door de vele vrijwilligers in het land, op fantastische wijze zijn georganiseerd. Na een bijzonder jaar waarin vanwege de coronamaatregelen bijna geen wedstrijdsport plaats kon vinden, belooft het volgende week fantastische paardensport te worden in Ermelo!


Programma


Geen publiek, wel begeleiders
Vanwege de geldende coronaregels is publiek helaas niet toegestaan. Elke combinatie mag drie begeleiders meenemen. Deelnemers melden zich op het secretariaat en krijgen vier polsbandjes overhandigd. Zowel deelnemers als begeleiders zijn verplicht het polsbandje op het terrein van het NHC te dragen.


Volg de Hippiade online
De Hippiade is online te volgen via verschillende kanalen:

 • Op hippiade.nl vind je het programma, de startlijsten en uitslagen en het laatste nieuws.
 • Op knhs.nl houden we een liveblog bij.
 • Op www.clipmyhorse.tv kun je de Hippiade gratis en live volgen. Tijdens de Hippiade mennen op dinsdag 17 augustus is er een livestream van alle rubrieken in ring 1a. Van 19 t/m 21 augustus is er een livestream van alle rubrieken in Ring 1 en 1a, ring 2, ring 3 en de Amaliahal. 
 • Op KNHS Facebooken KNHS Instagram zijn gedurende dag steeds nieuwe foto´s van alle kampioenen te vinden.

Fotograaf Digishots is aanwezig om foto’s van deelnemers te maken. De foto’s komen zo snel mogelijk online op www.digishots.nl. Deelnemers kunnen terecht bij de stand in het promodorp.


Eregalerij
Ben je nieuwsgierig naar de KNHS-kampioenen van voorgaande jaren? Op hippiade.nl vind je de eregalerij met de kampioenen van 2014 t/m 2019. (In 2020 was er vanwege de geldende coronamaatregelen geen Hippiade.)

 

Categorie: Hippiade, Hippiade 2021

Ander Nieuws

 • KNHS Talentenplan introductiebijeenkomst biedt jeugdruiters pole position samen met Tom Coronel
  KNHS Talentenplan introductiebijeenkomst biedt jeugdruiters pole position samen met Tom Coronel
 • Verslag enduranceforum 13 september 2021
  Verslag enduranceforum 13 september 2021
 • Kom werken bij de KNHS
  Kom werken bij de KNHS