­ Inspiratiebijeenkomst Bixie&Friends en Young Leaders Program - KNHS

Inspiratiebijeenkomst Bixie&Friends en Young Leaders Program

Geplaatst op 03 juni 2021

Op dinsdag 15 juni en donderdag 17 juni om 10.00 uur organiseren FNRS en KNHS voor ondernemers en verenigingen een online inspiratiesessie over Bixie&Friends en KNHS Young Leaders Program. Deze bijeenkomst is bedoeld om kennis te maken met deze programma’s, maar ook om onderling ervaringen en ideeën uit te wisselen met ondernemers en verenigingen die hier al mee werken.

Bixie&Friends: speelse, maar volledige leerlijn
Bixie&Friends is speciaal ontwikkeld voor de jongste kinderen tot en met 12 jaar die kennis willen maken met paardrijden. Bixie&Friends is speels opgebouwd en afgestemd op de beleving, motoriek en didactische vaardigheden van jonge kinderen. Tijdens deze ruiteropleiding worden kinderen samen met de pony Bixie en z'n vrienden meegenomen langs een volledige leerlijn van poetsen en begeleiden tot paardrijden, waarbij ze uiteindelijk diploma's kunnen halen, proeven kunnen rijden en wedstrijdjes kunnen doen. Alles wordt genoteerd in hun eigen persoonlijke ruiterpaspoort.

Young Leaders Program: leiderschap voor jeugd en jongvolwassenen
Het Young Leaders Program is speciaal voor jeugd en jongvolwassenen t/m 25 jaar ontwikkeld en bestaat uit vier niveaus (helpen, uitvoeren, organiseren en besturen). Een deelnemer kan in één van de vier leiderschapsniveaus instromen. Binnen beide programma’s gaat de jeugd aan de slag met onderwerpen als verzorging, omgang met het paard, gezondheid & welzijn, voer, de taal leren van het paard, veiligheid en nog veel meer!  Het Young Leaders Program gaat verder in op het gebied van het ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden en competenties.

Beide programma’s zijn een interessante aanvulling op het reguliere aanbod van rijlessen. Bent u nieuwsgierig hoe andere ondernemers deze programma’s toepassen op hun bedrijf of vereniging? Tijdens de online inspiratiebijeenkomst krijgt u meer informatie over beide programma’s, kun je vragen stellen en ideeën met andere deelnemers uitwisselen.

Aanmelden
Opgave is mogelijk door in te loggen via MijnKNHS.nl via onderstaande links:

Klik hier als je wilt aanmelden voor de inspiratiesessie van 15 juni 10.00 uur.

Klik hier als je wilt aanmelden voor de inspiratiesessie van 17 juni 10.00 uur.

Let op: bevestig uw winkelwagen twee maal voor een volledige aanmelding, je ontvangt hiervan een bevestiging per email.

Categorie: Bixie&friends, Young Leaders Program

Ander Nieuws

  • De eerste certificaten ‘Geef de jeugd een stem’ uitgereikt aan KNHS Young Leaders
    De eerste certificaten ‘Geef de jeugd een stem’ uitgereikt aan KNHS Young Leaders
  • 14 juni online inspiratiesessie KNHS Young Leaders Program
    14 juni online inspiratiesessie KNHS Young Leaders Program
  • Start nieuwe groep Young Leaders Program ‘Geef de jeugd een stem’
    Start nieuwe groep Young Leaders Program ‘Geef de jeugd een stem’