­ Jouw stem telt! Wat vind jij van de dressuurproeven? - KNHS

Jouw stem telt! Wat vind jij van de dressuurproeven?

Geplaatst op 14 mei 2021

In 2017 hebben we de dressuurproeven al eens geëvalueerd. Onlangs zijn de dressuurproeven met beoordelingscriteria (BB t/m ZZ-Zwaar) geïntroduceerd, misschien heb je er al een aantal gereden of gejureerd. Nu zijn we benieuwd naar de mening van onze ruiters, menners en juryleden over de proeven, het proevenboekje en de dressuurproeven app. Daarom houden we een enquête.

Wij verwachten zo een goed beeld te krijgen van de tevredenheid over de dressuurproeven en de dressuurproeven app in de praktijk. De uitslag van de enquête gebruiken we voor de doorontwikkeling van de nieuwe dressuurproeven zodat deze proeven nog beter aan de wensen van onze ruiters. menners en juryleden voldoen.  

Rijd of jureer je dressuurwedstrijden (BB t/m ZZ-Zwaar of mennen B t/m ZZ), dan willen we je vragen om de enquête over de vernieuwde proeven en de dressuurproeven app in te vullen. Het invullen van de enquête duurt ongeveer 5 minuten. Jouw antwoorden worden vertrouwelijk en anoniem verwerkt en je persoonlijke gegevens delen we uiteraard niet met derden.

 

Dressuur: Klik hier om naar de enquête te gaan.

Mennen: Klik hier om naar de enquête te gaan.

 

Categorie: dressuurproeven, enquete

Ander Nieuws

  • Nieuwe proeven op Paardrijden.nl vanaf 1 april 2022
    Nieuwe proeven op Paardrijden.nl vanaf 1 april 2022
  • KNHS Dressuur- en menproevenboekje editie 2022 nu verkrijgbaar
    KNHS Dressuur- en menproevenboekje editie 2022 nu verkrijgbaar
  • Nieuwe dressuurproeven online
    Nieuwe dressuurproeven online