­ Kaartverkoop KNHS Instructeurscongres gestart - KNHS

Kaartverkoop KNHS Instructeurscongres gestart

Geplaatst op 01 juli 2021

Vanaf 1 juli start de kaartverkoop van het KNHS-instructeurscongres dat op zondag 19 september 2021 plaats vindt tijdens Horse Event. Naast een plenair congresgedeelte zijn er paralelsessies in kleinere groepen, waarbij ruimte is voor interactie. Tijdens dit congres wordt ook bekend gemaakt wie het stokje van Hester Bransen (2019) en Antoinette Diks (2020) overneemt als Instructeur/docent van het jaar. Ook dit jaar is er dus weer een afwisselend programma met interessante onderwerpen waar je als instructeur gewoon bij moet zijn!

Bij het laatste KNHS Instructeurscongres waren 350 instructeurs en docenten getuige van een veelzijdig programma dat vakkundig aan elkaar werd gepraat door Marion Schreuder. Topsprekers zoals gedragsbioloog Jan van Hooff en oud-schaatser Marianne Timmer deelden hun ervaringen.

Het programma is breed van opzet met diverse sprekers met verschillende educatieve achtergronden. Dit jaar zijn er ook weer verschillende parallel sessies tijdens het congres. Instructeurs kunnen zelf kiezen welke parallel sessies ze volgen.

Binnenkort volgt meer informatie over welke sprekers er zijn tijdens het KNHS Instructeurscongres 2021.

Aanmelden KNHS Instructeurscongres
Datum: 19 september 2021
Locatie: Horse Event in Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen
Aanvang: 9.30 uur
Kosten: Een entreekaart voor de KNHS Instructeursdag kost €90,-. KNHS-instructeurs met een licentie betalen €63,- (excl. €1,05 servicekosten) De entree is inclusief toegang tot Horse Event, koffie ontvangst en lunch. (Klik hier voor meer informatie over het aanvragen van een licentie voor instructeurs).
Licentiepunten: KNHS-instructeurs met een licentie ontvangen 50 theoriepunten op de basiskwalificatie voor het deelnemen aan dit congres.

Klik hier om je tickets te bestellen


Heb je nog geen licentie, maar heb je er eentje aangevraagd? Stuur dan een mail naar academy@knhs.nl, dan zorgen wij ervoor dat je de kaarten met korting kunt bestellen. Je aanvraag moet eerst verwerkt zijn namelijk om van de korting gebruik te kunnen maken. 

Uitreiking ‘HIP-award’
Tijdens het KNHS Instructeurscongres wordt de ‘HIP-award’ uitgereikt aan de ‘Beste hippisch instructeur/docent van het jaar 2021’.
Goede instructeurs zijn goud waard, zij spelen een belangrijke rol in het goed leren paardrijden, paarden welzijn en dragen bij een positief imago van de paardensport. Een belangrijke taak dus! De Hip-award is een initiatief van Stichting HIP (Hippische Innovatieve Projecten) en de KNHS in samenwerking met het tijdschrift de Hippische Ondernemer. De verkiezing draagt bij aan de bevordering van goed onderwijs in de paardensector. Instructeurs kunnen nog tot 14 juli zichzelf voordragen of voorgedragen worden voor deze mooie erkenning. Lees hier alles over de Verkiezing van de Hippisch instructeur/docent van het jaar 2021.

Vragen en meer informatie
Heb je nog vragen of wil je meer informatie over het KNHS Instructeurscongres? Neem dan contact op de afdeling opleidingen van de KNHS via academy@knhs.nl als je vragen hebt over je licentiepunten of de registratie van de licentie voor instructeurs. Heb je praktische vragen over het KNHS Instructeurscongres over bijvoorbeeld de inhoud van het programma, de kaartverkoop, het parkeren, de route, of de tijden? Neem dan contact op met Anne Knoops van de Academy Bartels via a.knoops@academybartels.com.

 

Categorie: KNHS Instructeurscongres 2021, knhs academy, Hip Award

Ander Nieuws

  • Data Indoorkampioenschappen 2023 bekend!
    Data Indoorkampioenschappen 2023 bekend!
  • KNHS College Tour ‘Resultaatgericht communiceren voor hippische professionals’
    KNHS College Tour ‘Resultaatgericht communiceren voor hippische professionals’
  • 18 september KNHS Instructeurscongres 2022
    18 september KNHS Instructeurscongres 2022