­ Kampioenschappen WhatsApp vragen uurtje woensdagavond 7 juli - KNHS

Kampioenschappen WhatsApp vragen uurtje woensdagavond 7 juli

Geplaatst op 06 juli 2021

Op woensdagavond juli zitten we tussen 19:00 uur en 20:00 uur voor je klaar om via WhatsApp al je vragen over de aanloop naar de regiokampioenschappen en de Hippiade te beantwoorden.

Is het jouw droom om op de Hippiade te rijden en wil je meedoen aan de regiokampioenschapen dressuur en springen of de districtskampioenschappen mennen? Dan heb je misschien vragen over je deelname, zoals de startgerechtigdheid. Op woensdagavond 7 juli zitten we tussen 19:00 uur en 20:00 uur voor je klaar om via WhatsApp al je vragen over de kampioenschappen te beantwoorden. Als je specifieke vragen hebt over de selectieprocedure dan kun je die stellen aan je regio of mendistrict, contactgegevens vind je op de website van jouw regio of mendistrict.

APP JE VRAAG NAAR 06-22645441

Om je snel te kunnen helpen zou het heel fijn zijn als je je combinatienummer en/of relatienummer bij de hand houdt. Heb je woensdag geen tijd of heb je na woensdag nog vragen? Geen probleem. Onze Servicedesk staat uiteraard ook op werkdagen voor je klaar via telefoon, e-mail, WhatsApp en Messenger. 

Categorie: whatsapp, Hippiade 2021, regiokampioenschap, FAQ

Ander Nieuws

  • Witte van Moort wordt hoofdsponsor Hippiade 2022
    Witte van Moort wordt hoofdsponsor Hippiade 2022
  • KNHS Indoorkampioenschappen 2022
    KNHS Indoorkampioenschappen 2022
  • Schrijf je in voor het nieuwe KNHS-instructeursopleiding seizoen
    Schrijf je in voor het nieuwe KNHS-instructeursopleiding seizoen