­ KNHS doorlopende reisverzekering die rekening houdt met je paard - KNHS

KNHS doorlopende reisverzekering die rekening houdt met je paard

Geplaatst op 07 juli 2021

Ga je graag op reis, maar vind je het lastig om je paard thuis achter te laten? Iedereen met één of meerdere paarden zal dit herkennen: Je wilt graag op reis of op vakantie, maar wat doe je als je paard ziek wordt vlak voordat je weggaat? Of je bent al op vakantie en er gebeurt iets met je paard thuis, dan wil je toch het liefst gelijk naar huis? Om deze keuze makkelijk te maken is er nu een reisverzekering die rekening houdt met je paard. Ook handig: aan de KNHS doorlopende reisverzekering is een Covid19-dekking toegevoegd.

Bij de meeste reisverzekeringen kan je wel meeverzekeren dat je je vakantie kunt annuleren als je zelf of een gezinslid ziek wordt of in het ergste geval overlijdt. Maar hoe zit dat met je paard? Daar wordt lang niet altijd rekening mee gehouden. Bij de KNHS begrijpen we jouw passie en liefde voor je paard. Wij begrijpen als geen ander dat je paard enorm belangrijk voor je is en dat je niet met een gerust hart op vakantie gaat of bent als je paard iets mankeert of erger nog, als je paard overlijdt.

De reisverzekering voor jou én je paard!
Wij hebben exclusief voor KNHS-leden een uitgebreide doorlopende reis/annuleringsverzekering ontwikkeld in nauwe samenwerking met Allianz Global Assistance, wereldwijd marktleider in reisverzekeringen en hulpverlening en Zeker in Sport, de assurantietussenpersoon voor Sportbonden. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over extra kosten als je je vakantie wilt annuleren of als je eerder naar huis terug wilt als er iets met je paard aan de hand is. Het geeft toch een goed gevoel om een vakantie te kunnen boeken zonder je zorgen te hoeven maken over je paard.

De KNHS doorlopende reis/annuleringsverzekering & corona
Het afgelopen jaar tijdens de coronacrisis is het verschil in dekking bij de verschillende reisverzekeraars goed in beeld gekomen door het gebruik van kleurcodes in verschillende landen. Zo waren er diverse reisverzekeraars die bij kleurcode oranje of rood (negatief reisadvies) in het geheel geen dekking boden. Allianz is de verzekeraar achter de KNHS doorlopende reis/annuleringsverzekering. Allianz is, behalve voor corona-gerelateerde schade, wel dekking blijven bieden op de KNHS doorlopende reis/annuleringsverzekering bij kleurcode oranje of rood.
Sinds kort heeft Allianz de dekking op de reisverzekering zelfs uitgebreid met een quarantainedekking wanneer je reist naar een bestemming met een groen of geel reisadvies. Lees hier meer over de Covid-19 dekking.

De reisverzekering die rekening houdt met je paard
De KNHS doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering kent de volgende unieke dekkingen, waarbij rekening gehouden wordt met je paard:

 • Je paard is thuis ernstig ziek of overlijdt,jij kunt eerder terugkomen als je al op vakantie bent. Je extra reiskosten worden vergoed.
 • Je paard is mee op vakantie of op concours in het buitenland en heeft medische hulp nodig, dit wordt vergoed tot € 500,-
 • Je paard is mee op vakantie of op concours in het buitenland, jij wordt ziek en er is een langer verblijf nodig.De extra kosten voor de stalling van je paard worden vergoed.
 • Je paard is mee op vakantie of op concours in het buitenland en wordt ziek.Er is een langer verblijf nodig voor jou en je paard. De extra verblijfskosten worden voor jullie beide vergoed.
 • Extra kan je mee verzekeren, de situatie dat de oppas van jouw paard ziek wordt, daardoor niet voor je paard kan zorgen en jij eerder moet terugkomen.  

Ben je op concours in het buitenland? Ook dan geldt de reisverzekering.

Zelf ben je met de reisverzekering ook goed verzekerd! 
De uitgebreide basisverzekering bestaat uit:

 • 24/7 hulpverleningdoor KNHS-alarmcentrale bij ziekte of ongeval
 • Gratis medisch adviesen altijd in het Nederlands
 • Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd
 • Je bagage is verzekerdvoor een maximum bedrag van € 3500 per reis tegen verlies, diefstal of beschadiging.
 • Moet jeextra, onvoorziene kosten maken omdat je eerder terug moet keren naar huis of juist langer op de vakantiebestemming moet blijven, dan ben je voor deze kosten gedekt.
 • De reisverzekering biedt een secundaire dekking, voor alle kosten die niet door je zorgverzekering worden vergoed(inclusief het verplicht eigen risico van je zorgverzekering)
 • Raak je door een ongevaltijdens je reis blijvend invalide of kom je te overlijden, dan ontvangen jij of je nabestaanden eenmalig een vaste uitkering (de ongevallen-dekking).

Lees hier hoe je de basisverzekering gemakkelijk kunt uitbreiden met modules die bij jou passen zoals bijvoorbeeld de annuleringsmodule.

Wil jij ook graag zonder zorgen op vakantie?
Regel dan snel en eenvoudig de doorlopende reis- en annuleringsverzekering  via de KNHS. Maak gebruik van de opzegservice en je kunt vanaf morgen al gebruik maken van je nieuwe verzekering. Bereken je premie.

Categorie: reisverzekering

Ander Nieuws

 • De vier basisbehoeften van een sportpaard
  De vier basisbehoeften van een sportpaard
 • Doorlopende reis/annuleringsverzekering speciaal voor paardeneigenaren en paardenliefhebbers!
  Doorlopende reis/annuleringsverzekering speciaal voor paardeneigenaren en paardenliefhebbers!
 • Nieuw! KNHS doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering
  Nieuw! KNHS doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering