­ KNHS-leden krijgen 30% korting op entreeticket Horse Event - KNHS

KNHS-leden krijgen 30% korting op entreeticket Horse Event

Geplaatst op 01 juli 2021

Horse Event 2021 is terug, en groter dan ooit! Twee weekenden (11 & 12 september, 18 & 19 september) lang kun je genieten van mooie paarden, leerzame clinics en spectaculaire shows. En we maken het nog leuker, want als KNHS lid krijg je nu maar liefst 30% korting op een dagkaart.

Horse Event 2021 is dit uitgebreid naar twee weekenden in september. Op 11 en 12 september worden de jeugdige paardenfans én hun ouders getrakteerd op optredens van hun grote idolen en komen zij alles te weten over paarden in honderden shows, demo’s, workshops en clinics. Zo kun je dit weekend beide dagen genieten van de Franse Grand Prix ruiter Alizee Froment, die onder andere met haar 4-jarige dochter een vrijheidsdressuurshow verzorgt, maar ook Britt Dekker, Feline de Jonge, Jesse Drent, Fenna van Dam en Bianca Schoenmakers zijn op 11 en 12 september van de partij om jou mee te nemen in hun paardenwereld.

Op 18 en 19 september gaat Horse Event terug naar de roots van het educatieve evenement dat negentien jaar geleden begon. Dit weekend ligt de nadruk van het veelzijdige programma op inhoudelijke clinics en demo’s van toonaangevende topsporters en trainers. Denk hierbij aan namen zoals Albert Voorn, Anky van Grunsven, Annemarie van der Toorn, familie van Baalen en Tristan Tucker. Daarnaast is er zowel op 18 als 19 september een internationale show als afsluiter van de dag.

Buiten de diverse shows, demo’s en clinics, kun je in het promodorp alle dagen naar hartenlust shoppen bij de meer dan 150 stands.

Kortingsactie
Als KNHS-lid profiteer je van 30% korting op een dagkaart. Een ticket kost normaal € 32,50, KNHS-leden betalen € 22,75 per ticket. 

Ga naar de kortingsactie

Ga voor meer informatie en het programma naar de website van Horse Event. 

Categorie: KNHS Ledenvoordeel, kortingsactie, Horse Event

Ander Nieuws

  • Masterclass Organiseren door Academy Bartels voor KNHS Young Leaders
    Masterclass Organiseren door Academy Bartels voor KNHS Young Leaders
  • Zin in een feestje? Jubileumdag voor KNHS-leden op NK Dressuur
    Zin in een feestje? Jubileumdag voor KNHS-leden op NK Dressuur
  • Inschrijving KNHS Indoorkampioenschappen open vanaf 14 januari
    Inschrijving KNHS Indoorkampioenschappen open vanaf 14 januari