­ KNHS vacature: accountmanager sponsoring - KNHS

KNHS vacature: accountmanager sponsoring

Geplaatst op 08 mei 2021

Door het vertrek van onze collega die de afgelopen jaren werkzaam was als accountmanager sponsoring zijn wij op zoek naar een ervaren, enthousiaste, bevlogen en zelfstandige accountmanager sponsoring.

De Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS) is één van de grootste en sportief succesvolste sportbonden van Nederland. We behartigen de belangen van de bij ons aangesloten verenigingen en leden, zodat zij de paardensport zo goed mogelijk kunnen beoefenen. De KNHS is gevestigd op het KNHS-centrum in Ermelo en heeft momenteel 74 (fte) medewerkers in dienst. De KNHS is een sportieve en dynamische organisatie. Onze kernwaarden zijn respectvol, betrokken, open en deskundig. 

ACCOUNTMANAGER SPONSORING

Als accountmanager sponsoring maak je deel uit van de afdeling Communicatie, Marketing en Sponsoring. Een team van creatieve communicatie- en marketingprofessionals met een groot hart voor de paardensport werkt hier dagelijks aan het zo goed mogelijk promoten van de paardensport en het maken van aantrekkelijke en informatieve content voor alle leden en verenigingen. Daarnaast wordt er continu gewerkt aan mooie partnerships met organisaties die de paardensport en KNHS een warm hart toe dragen.


WAAR ZIJN WE NAAR OP ZOEK?

Wij zoeken een ervaren en gedreven Accountmanager Sponsoring met een sterk gevoel voor relatiemanagement  en commercie. Het onderhouden en maken van (nieuwe) contacten geeft je veel energie. Je bent continu op zoek naar kansen voor de paardensport, de KNHS en haar (toekomstige) partners. Je bent accuraat, komt afspraken na en kunt makkelijk overzicht houden in een complexe en veeleisende omgeving. Je weet wat sponsors van de KNHS verwachten en je bent in staat om altijd net dat beetje extra te geven.

Je vindt het leuk om vanuit een creatieve visie sponsorproposities te ontwikkelen en deze te vermarkten. Met bestaande sponsors maak je jaarplannen en je zorgt voor de uitvoering hiervan in samenwerking met de sponsor. Vanzelfsprekend zorg je voor een goede follow-up en naleving van de gemaakte afspraken.

Je bent ondernemend, een echte verbinder en in staat om snel te schakelen op verschillende niveaus. Je bent communicatief sterk en hebt absoluut geen drempel om (nieuwe) partijen te benaderen en te bevragen. Je vindt het fijn om flexibel te werken, waarbij je onze partners en sponsors graag ontvangt op mooie paardensportevenementen, die regelmatig in het weekend plaatsvinden.

Ben jij de fijne collega die voor onze sponsors en partners dat stapje extra zet? Ben je daarnaast flexibel, heb je kennis van en affiniteit met de paardensport en vind je het geen probleem om buiten de reguliere kantoortijden te werken? Heb je daarnaast een relevante afgeronde HBO-opleiding met  ruime werkervaring in een vergelijkbare functie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

WAT KUNNEN WIJ JE BIEDEN?

Een uitdagende, afwisselende en zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen initiatief. Je krijgt alle mogelijkheden om jouw talenten te laten floreren. Je bent aanwezig op de mooiste paardensport evenementen in Nederland. Geen dag is daarom hetzelfde. Je krijgt veel ruimte om je eigen tijd in te delen. Gedeeltelijk werken vanuit huis behoort tot de mogelijkheden.

Je werkt bij de leukste sportbond van Nederland en werkt met bevlogen en ervaren collega’s die een passie hebben voor de paardensport. Wij bieden een aanstelling voor één jaar met - bij goed functioneren - uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Je arbeidsvoorwaarden en salaris (schaal 8) zijn conform de CAO Sport, waaronder een eindejaarsuitkering en goede thuiswerkmogelijkheden.

INTERESSE?

Stuur dan je motivatie en cv voor 27 mei a.s. naar sollicitaties@knhs.nl. Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Esther Hendriksen (Manager Communicatie, Marketing & Sponsoring, 06-50127009).

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

 

 

Ander Nieuws

  • Tips van de Top: Rijden en bouwen van een parcours
    Tips van de Top: Rijden en bouwen van een parcours
  • Van der Putten, Rockx en Schellekens bovenaan in KNHS-Roelofsen Horse Trucks Dressuur Competitie
    Van der Putten, Rockx en Schellekens bovenaan in KNHS-Roelofsen Horse Trucks Dressuur Competitie
  • Groot-Brittannië oppermachtig op EK eventing
    Groot-Brittannië oppermachtig op EK eventing