­ Kom in de kerstvakantie outdoor oefenspringen op het NHC in Ermelo - KNHS

Kom in de kerstvakantie outdoor oefenspringen op het NHC in Ermelo

Geplaatst op 13 december 2021 in Springen

Heb jij nog geen (wedstrijd)plannen voor de kerstvakantie maar wil je er wel lekker op uit? Doe dan mee met het oefenspringen! Donderdag 6 januari organiseren we outdoor oefenspringen op het Nationaal Hippisch Centrum. Je bent van harte welkom met jouw pony of paard!

Zelfstandig of onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur kun je één of meerdere parcoursen springen. Het oefenspringen is voor alle niveaus, van BB tot en met ZZ. Je mag een klasse hoger of lager starten dan het officiële wedstrijdniveau waarin je als combinatie startgerechtigd bent. De kosten zijn € 10,- per parcours (zelfstandig) en € 12,- per parcours (onder begeleiding). Het is mogelijk om je voor meerdere parcoursen in te schrijven.

Klik hier om je aan te melden

Nieuw! Naast oefenspringen voor particulieren (leden en niet-leden) organiseren we ook oefenspringen voor bedrijven/beroepsmatige ruiters. De eerstvolgende mogelijkheid staat gepland op woensdag 5 januari. De kosten bedragen €13,- per paard, je kunt onbeperkt gebruik maken van het parcours. Stuur een mail naar training@nhcermelo.nl en dan kijken we samen naar een passend tijdstip.

Categorie: Oefenspringen

Ander Nieuws

  • Harrie Smolders vierde in wereldbekerwedstrijd La Coruna
    Harrie Smolders vierde in wereldbekerwedstrijd La Coruna
  • Verslag Springforum 7 november 2022
    Verslag Springforum 7 november 2022
  • Gouden WK-team Paradressuur, zilveren WK-springteam, Sanne Voets en van Joyce van Rooijen-Heuitink maken kans op Sportprijzen NOS | NOC*NSF
    Gouden WK-team Paradressuur, zilveren WK-springteam, Sanne Voets en van Joyce van Rooijen-Heuitink maken kans op Sportprijzen NOS | NOC*NSF