­ Kom indoor oefenspringen op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo - KNHS

Kom indoor oefenspringen op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo

Geplaatst op 18 oktober 2021 in Springen

Het indoorseizoen staat weer voor de deur en we bieden je graag de mogelijkheid om je hier goed op voor te bereiden! Zaterdag 20 november en donderdag 9 december (middag/avond) wordt er indoor oefenspringen op het NHC georganiseerd. Het parcours staat in de Amaliahal, het losrijden vindt in de Beatrixhal plaats.

Zelfstandig of onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur kun je één of meerdere parcoursen springen. Het oefenspringen is voor alle niveaus, van BB tot en met ZZ. Je mag een klasse hoger of lager starten dan het officiële wedstrijdniveau waarin je als combinatie startgerechtigd bent.

De kosten zijn € 10,- per parcours (zelfstandig) en € 12,- per parcours (onder begeleiding). Het is mogelijk om je voor meerdere parcoursen in te schrijven.

Klik hier om je aan te melden.

Nieuw! Naast oefenspringen voor particulieren (leden en niet-leden) organiseren we ook oefenspringen voor bedrijven/beroepsmatige ruiters. Deze staan gepland op vrijdag 19 november (vol) en donderdagochtend 9 december. Aanmelden kan vooraf via de website van het NHC, de extra verreden parcoursen worden na afloop gefactureerd.

Klik hier voor meer informatie. 

Ander Nieuws

  • Springjeugd succesvol in Kronenberg
    Springjeugd succesvol in Kronenberg
  • Kevin Jochems derde in viersterren Grote Prijs Rouen
    Kevin Jochems derde in viersterren Grote Prijs Rouen
  • Deelnemers internationale wedstrijden 22 t/m 28 november 2021
    Deelnemers internationale wedstrijden 22 t/m 28 november 2021