­ Kom werken bij de KNHS - KNHS

Kom werken bij de KNHS

Geplaatst op 18 oktober 2021

Zijn paarden jouw passie en zou je graag werken bij dé paardensportbond van Nederland? Wij hebben een aantal mooie vacatures openstaan. Misschien ben jij wel diegene die we zoeken voor de functie van: Specialist Official Opleidingen (24-32 u), Medewerker recreatiesport (38 u) en Medewerker Financiële administratie (24-38 u). Ook zoeken wij nog mensen voor verschillende vrijwilligersfuncties op verschillende niveaus, zoals een Financieel Toezichthouder en Regioconsulent voor de Regio Groningen.

Specialist Official Opleidingen (24-32 u)

Wij zijn voor ons team official opleidingen op zoek naar een nieuwe collega. Ben jij de specialist die wij zoeken? Ben jij in het weekend op de concoursvelden te vinden als deelnemer of official? Heb jij veel technische kennis van de paardensport? Én heb jij een didactische of onderwijskundige achtergrond? Lees dan snel verder, want dan zoeken wij jou! Bekijk de vacature.

Medewerker Recreatiesport (38 u)

We hebben door het vertrek van onze zeer ervaren medewerker een mooie vacature: Medewerker Recreatiesport. Wij zoeken een vrolijke, enthousiaste en gedreven Medewerker Recreatiesport met een sterk gevoel voor plannen en organiseren. Je bent continu op zoek naar kansen voor de recreatiesport. Je bent accuraat, komt afspraken na en kunt makkelijk overzicht houden in een complexe en veeleisende omgeving. Je weet wat de recreatieve paardensporters willen en binnen de mogelijkheden van de KNHS kun je daar op een goede en creatieve manier alles voor betekenen. Je bent in staat om altijd net dat beetje extra te geven. Meer weten? Bekijk de vacature.

 

Medewerker financiële administratie (24-38 u)

Omdat een collega een nieuwe uitdaging heeft gevonden zijn we voor ons financiële team op zoek naar een enthousiaste, bevlogen en zelfstandige Medewerker Financiële Administratie. Ben jij de financiële topper die wij zoeken? Samen met de collega’s van de financiële administratie ben jij verantwoordelijk voor de operationele activiteiten op de afdeling. Benieuwd uit welke werkzaamheden deze functie bestaat? Bekijk de vacature.

 

Vrijwilligersfunctie: Financieel Toezichthouder

Voor het KNHS-bestuur is de KNHS op zoek naar een ervaren, enthousiaste Financieel Toezichthouder. Het KNHS-bestuur bestaat momenteel uit 5 bestuursleden, die hun functie vervullen op collegiale basis en besturen op hoofdlijnen. Het bestuur is aangevuld met 2 jeugdleden. De benoemingstermijn van bestuursleden is drie jaar met tweemaal mogelijkheid tot herbenoeming. De functie is onbezoldigd, maar er is wel een onkostenvergoeding. Nieuwsgierig? Bekijk de vacature.

 

 Vrijwilligersfunctie: Regioconsulent Groningen

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste regioconsulent voor de regio Groningen. Vind jij het belangrijk dat er -zeker in deze tijd- voldoende ruimte is en blijft voor paardensport in de natuur? Dat er goede ruiter- en menpaden zijn en blijven? Word regioconsulent en help ons! Benieuwd naar de rol van regioconsulent? Bekijk de vacature.

 

Nationaal Hippisch Centrum: Medewerker Evenementenondersteuning

Het Nationaal Hippisch Centrum is op zoek naar alleskunners die de afdeling Evenementenondersteuning willen aanvullen. Ons team is op zoek naar flexibele versterking, ben of ken jij deze persoon? Voor de afdeling Evenementenondersteuning zijn wij per direct op zoek naar een Medewerker Evenementenondersteuning. Ben in de weekenden beschikbaar, minimaal 18 jaar, een doorzetter, klantvriendelijk en neem je initiatief?  Ben jij flexibel, (ook doordeweeks inzetbaar) en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk de vacature.

 

 

Ander Nieuws

  • Tweevoudig Olympisch kampioen Salinero overleden
    Tweevoudig Olympisch kampioen Salinero overleden
  • KNHS-Anemone Horse Trucks Cup weer van start
    KNHS-Anemone Horse Trucks Cup weer van start
  • Programma NK Dressuur 2023 bekend
    Programma NK Dressuur 2023 bekend