­ Last minute: KNHS College Tour Springen Willem Greve - KNHS

Last minute: KNHS College Tour Springen Willem Greve

Geplaatst op 09 juli 2021

Dinsdag 13 juli komt Willem Greve naar Ermelo om een KNHS College Tour Springen te geven. Greve reist daarna af naar Tokio als reserve springruiter tijdens de Olympische Spelen. Het thema van de College Tour is ‘Deskundig opleiden van springpaarden’. Greve, bekend om zijn grote vakmanschap, heeft al veel jonge talenten opgeleid, fantastische prestaties behaald op elk niveau. Er zijn nog enkele VIP-kaarten beschikbaar waarmee je live bij deze College Tour in Ermelo kunt zijn. Je kunt deze avond ook thuis online volgen.

Ruiters bekend
De volgende ruiters verschijnen dinsdagavond in de baan;
Jonge paarden: Bart Hartman en Nienke van Roekel
Jeugdruiters: Leida Naber en Splinter Bergsma
Ervaren combinaties: Anne-Liza Makkinga - Christianus en Lara Bredewoud

Wil jij er live bij zijn op 13 juli a.s. Meld je dan snel aan en koop je ticket! Wij hebben een beperkt aantal VIP tickets en OP = OP.

Heb je al een ticket gekocht en wil je er toch liever live bij zijn? Stuur dan een mailtje naar Wilma Plaisier via w.plaisier@knhs.nl, dan zetten we je ticket om zolang er nog voldoende plek is. 

Informatie
Datum: Dinsdagavond 13 juli 2021
Locatie: Nationaal Hippisch Centrum Ermelo. Let op! De avond volgen doe je thuis via livestream en een beperkt aantal gasten mogen live aanwezig zijn.
Tijd: 19:00 – 21:00 uur
Online ticket: € 20,- voor leden en voor niet-leden: € 30,-                                                                          
VIP gast ticket: € 30,- incl. koffie/thee
Theoriepunten voor instructeurs met een licentie: 50 theoriepunten op de basiskwalificatie (deze punten worden automatisch bijgeschreven).

 

Koop hier je VIP LIVE ticket

 

Koop hier je ONLINE ticket

 

Goede basis centraal
Greve, bekend om zijn grote vakmanschap, heeft al veel jonge talenten opgeleid, fantastische prestaties behaald op elk niveau en is opgenomen in het A-kader springen.

Bij de opleiding van paarden staat een goede basis centraal. Greve zegt: “Ons doel is een goede africhting van het paard voor de sport of de handel. Of het nu gaat om een jong talentvol paard of een paard getraind tot op het allerhoogste niveau. Een ruiter moet erop stappen en er mee weg kunnen rijden. Belangrijk is dus een goede basis leggen en daarna finetunen. Dat is waar ik met mijn team voor sta en iedere dag aan werk”.

Willem gaat op 13 juli met diverse combinaties aan het werk. Centraal staat de goede africhting waarbij het paard fijn aan de hulpen is, makkelijk kan schakelen en de ruiter controle heeft. Uiteraard zijn er tijdens de livestream voldoende mogelijkheden om via WhatsApp vragen aan Willem te stellen.

Willem Greve
Al vanaf zijn jeugd is Willem Greve bezeten van paarden. Hij reed bij de Pony's, Junioren en Young Riders maar liefst 10 Europese Kampioenschappen met zeven verschillende pony's en paarden. In 1993 won hij de Twente Cup bij de pony's en in 1994 werd hij Nederlands rijstijlkampioen. In zijn Junioren- en Young Riderstijd won hij met het team twee zilveren en één bronzen medaille, individueel werd hij vijfde en zevende op Europese Kampioenschappen. Op Nederlandse Kampioenschappen werd 3 maal zilver en 1 maal goud (2001) behaald bij de jeugd. In 2003 werd Willem Rabo Talent van het jaar. Met het paard Zypria S N.O.P. is hij opgenomen in het Nederlands Olympisch kader springen.

Willem koos na het afronden van de HAVO voor zijn carrière in de paarden. 2,5 jaar heeft hij bij Henk Nooren gereden waar hij enorm veel leerde, niet alleen paardrijden, maar ook hoe de handel werkt en hoe talenten te herkennen zijn. Ook bij Jeroen Dubbeldam heeft hij veel geleerd. Naast het opleiden van paarden heeft Willem geleerd zichzelf te trainen en zijn concoursen bewust te plannen. Inmiddels heeft hij zijn grote droom kunnen realiseren. Een prachtig hippisch complex in Markelo voor het opleiden van jonge paarden, het bedrijven van topsport en de handel in sportpaarden.

Livestream
Ben je verhinderd op 13 juli? Geen probleem, de opname van deze College Tour blijft beschikbaar. Kies een moment en tijd welke jou het beste uitkomt en kijk deze interessante College Tour gewoon thuis vanaf je eigen bank en eigen beeldscherm.

KNHS College Tour terugkijken?
Heb jij een interessante KNHS College Tour gemist? Kijk hem dan terug op ons platform Horseriding.Academy. Klik hier om een College Tour terug te kijken

Categorie: KNHS College Tour

Ander Nieuws

  • Masterclass Organiseren door Academy Bartels voor KNHS Young Leaders
    Masterclass Organiseren door Academy Bartels voor KNHS Young Leaders
  • Zin in een feestje? Jubileumdag voor KNHS-leden op NK Dressuur
    Zin in een feestje? Jubileumdag voor KNHS-leden op NK Dressuur
  • Inschrijving KNHS Indoorkampioenschappen open vanaf 14 januari
    Inschrijving KNHS Indoorkampioenschappen open vanaf 14 januari