­ Lezing inspanningsfysiologie bij Endurance paarden - KNHS

Lezing inspanningsfysiologie bij Endurance paarden

Geplaatst op 12 april 2021 in Endurance

Op 28 april om 19.30 uur geeft Carolien Munsters van Moxiesport een lezing over inspanningsfysiologie bij endurance paarden. Carolien Munsters is gepromoveerd op inspanningsfysiologie bij paarden en heeft veel ervaring met het begeleiden van vele sportpaarden in zowel endurance, als eventing, dressuur en springen. Voor de KNHS Endurancevereniging verzorgt zij een lezing over de basis principes van inspanningsfysiologie bij het endurance paard.

Tijdens deze interactieve lezing gaat Carolien aan de hand van praktijkvoorbeelden in op hoe je je paard klaarmaakt voor een endurancewedstrijd, hoe je de conditie van je paard kan verbeteren, welke verschillen er zijn tussen de rassen en waar je rekening mee moet houden tijdens een wedstrijd.

Heb je interesse? Meld je dan snel aan voor de lezing via info@endurancevereniging.nl. Kan je die avond niet? Geen nood we zorgen voor een link, zodat je de presentatie op een later tijdstip toch kan bekijken. Graag wel aangeven bij het aanmelden. De lezing is gratis voor leden van de KNHS Endurancevereniging. Niet leden betalen 7,50.

 

 

Ander Nieuws

  • KNHS-kampioenschap endurance 22 oktober in Someren
    KNHS-kampioenschap endurance 22 oktober in Someren
  • Deelnemers internationale wedstrijden 18 t/m 24 april 2022
    Deelnemers internationale wedstrijden 18 t/m 24 april 2022
  • Vergadering enduranceforum 21 februari 2022
    Vergadering enduranceforum 21 februari 2022