­ Masterclass Marion Schreuder nu live op www.horseriding.academy - KNHS

Masterclass Marion Schreuder nu live op www.horseriding.academy

Geplaatst op 15 januari 2021

Vandaag, donderdag 14 januari, is de langverwachte masterclass van Marion Schreuder, hoofdinstructeur bij de KNHS, gelanceerd op www.horseriding.academy. Op het platform zijn al masterclasses te bekijken van Alex van Silfhout, Rob Ehrens en Imke Schellekens-Bartels. Het platform is een samenwerking tussen toptrainers en ruiters uit de paardensport en de KNHS.

Masterclass Marion Schreuder
In ruim drie uur laat Marion zien hoe goed paardrijden eruit hoort te zien. ‘Een optimale harmonie tussen ruiter en paard, dat willen we toch allemaal? Door meer bewustzijn te creëren bij paardensporters, willen we dat er uniformiteit komt in een logische trainingsopbouw. Je hebt hiervoor kennis nodig van het paardenlichaam, het gedrag, het leervermogen van paard en ruiter en een uniforme rijtechniek.’ Marion vertelt op enthousiaste wijze over alle onderdelen van het paardrijden, van de eerste kennismaking tot het ultieme doel. Of dat nou een strandrit, een dressuurproef of een springparcours is, maakt niet uit. Deze masterclass is voor iedereen die wil leren over paarden en paardrijden op elk gewenst niveau.

Theo Fledderus, algemeen directeur KNHS, vult aan: ‘We kunnen inmiddels niet meer om het platform heen, Horseriding Academy is een begrip in de paardensport. Fantastisch dat we nu de masterclass van onze gewaardeerde collega en uiterst bevlogen vakvrouw in de paardensport, Marion Schreuder toe kunnen voegen. Een inhoudelijk ijzersterke masterclass gefilmd op ons prachtige Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo.’

Over het platform
Inmiddels hebben duizenden paardensporters hun weg gevonden naar Horseriding Academy. De masterclasses zijn leerzaam en inspirerend en dagen de kijker uit een betere ruiter te worden. Naast de masterclasses kun je op Horseriding.Academy ook de populaire KNHS College Tours terugkijken. Binnenkort is het Trainersseminar Dressuur en het Trainersseminar Springen uit 2020 hier ook terug te zien.

KNHS-Ledenvoordeel
De masterclass van Marion kost, net als de andere masterclasses op het platform, t/m 31 januari 2021 slechts € 49,95. Profiteer dus snel van deze mooie introductiekorting.

KNHS-startpashouders kunnen de masterclass van Alex van Silfhout of Rob Ehrens gratis bekijken t/m 31 januari 2021 als tegemoetkoming op het niet kunnen gebruiken van hun startpas in verband met de geldende coronamaatregelen. Alle startpashouders hebben een mail met een kortingscode ontvangen.

Licentiepunten voor KNHS-instructeurs
Instructeurs ontvangen 50 licentiepunten voor het volgen van de masterclass van Marion, dit telt als een officiële KNHS-bijscholing. Ook voor de andere masterclasses ontvangen KNHS-instructeurs licentiepunten. Stuur hiervoor een mailtje naar academy@knhs.nl o.v.v. licentiepunten als je een masterclass hebt afgenomen en bekeken

Nieuwsgierig? Kijk snel op www.horseriding.academy.

Categorie: marion schreuder, masterclass, Horseriding.Academy, elearning, opleiding, licentiepunten

Ander Nieuws

  • Schrijf je in voor het nieuwe KNHS-instructeursopleiding seizoen
    Schrijf je in voor het nieuwe KNHS-instructeursopleiding seizoen
  • Het nieuwe Officialopleidingen seizoen 2022/2023 gaat van start
    Het nieuwe Officialopleidingen seizoen 2022/2023 gaat van start
  • KNHS College Tour ‘Resultaatgericht communiceren voor hippische professionals’
    KNHS College Tour ‘Resultaatgericht communiceren voor hippische professionals’