­ Noizezz nieuwe partner KNHS - KNHS

Noizezz nieuwe partner KNHS

Geplaatst op 10 maart 2021

De KNHS heeft in Noizezz een nieuwe partner gevonden. Noizezz is dé fabrikant van gehoorbeschermers en voor de komende 3 jaar ondersteunt NOIZEZZ de KNHS met speciaal voor de ruitersport ontwikkelde producten.

NOIZEZZ heeft in samenwerking met de KNHS speciale gehooroplossingen ontwikkeld voor de ruitersport. De zogenaamde “Active Com” en de “Sleeves” zijn zo gemodelleerd dat ze tijdens het rijden niet uitvallen en windruis uitfilteren. De Active Com zorgt ervoor dat de berijder het paard kan blijven horen en communicatie tussen ruiter en coach behouden blijft.

Als onderdeel van het sponsorcontract worden paardrijders uit het hele land via de KNHS geïnformeerd over de NOIZEZZ-producten die zij bij hun sport kunnen gebruiken. KNHS-leden kunnen terecht bij de bij NOIZEZZ aangesloten audiciens om een oorafdruk te laten maken voor de opmaatgemaakte Active Com en Sleeves. Voor groepen van vijf of meer ruiters kan een meting op locatie worden afgesproken.

NOIZEZZ oprichter Haske Eshuis: “Een officieel sponsorcontract is een mooie en logische stap. Zo blijven wij betrokken bij de ruitersport en kunnen we onze producten nog beter laten aansluiten op de behoefte van de ruiter.”

Over NOIZEZZ

Mensen beschermen tegen gehoorbeschadiging en optimaal laten genieten van geluid, dat is de missie van NOIZEZZ. In een eigen laboratorium in Hoofddorp ontwikkelt NOIZEZZ kwalitatief hoogwaardige gehoorbescherming en oorstukjes. Hierbij staan spraakverstaanbaarheid en draagcomfort altijd centraal. NOIZEZZ biedt oplossingen voor veeleisende professionals uit het bedrijfsleven, de entertainment- en muziekindustrie, professionele sportwereld en voor consumenten.

Omdat mensen bij verschillende gelegenheden en activiteiten andere behoeften hebben, biedt Noizezz een breed assortiment aan custom en volledig op maat gemaakte otoplastieken voor verschillende doeleinden.

Meer informatie op: https://www.noizezz.eu/

Categorie: Noizezz

Ander Nieuws

  • WK ponymennen: Oranje na dressuur op zilver
    WK ponymennen: Oranje na dressuur op zilver
  • Dinja van Liere wint Grand Prix in Aken met recordscore
    Dinja van Liere wint Grand Prix in Aken met recordscore
  • Sterke start van Rodinde Rutjens op WK ponymennen
    Sterke start van Rodinde Rutjens op WK ponymennen