­ Online informatiebijeenkomst: Starten met Eventing - KNHS

Online informatiebijeenkomst: Starten met Eventing

Geplaatst op 15 maart 2021 in Eventing

Lijkt het jou leuk om te starten met eventing en ben je opzoek naar informatie over hoe je hiermee kunt beginnen? Meld je dan aan voor de online informatiebijeenkomst over eventing! Op deze avond hoor je alles wat je moet weten om te starten met eventing. De informatieavond is een initiatief van het eventingforum en met name de regio’s Groningen, Friesland en Drenthe. Door kennis te delen hopen zij ruiters te enthousiasmeren voor het starten met eventing.

De online bijeenkomst is op zaterdag 27 maart om 19.30uur. De avond is toegankelijk voor iedereen die meer wil weten over eventing. Naast eventingforumleden uit de regio’s Groningen, Friesland en Drenthe zullen er meer vertegenwoordigers uit de regio’s aansluiten. De online bijeenkomst is een mooie kans om kennis te maken met andere ruiters die geïnteresseerd zijn in eventing.

De avond wordt verzorgd door een drietal ervaren eventingruiters die hun kennis met je delen over het rijden van eventing. Op die manier helpen we elkaar op weg helpen en zorgen we ervoor dat onderling kennis wordt gedeeld. Je hoeft je van te voren niet aan te melden voor de bijeenkomst. Via deze link kan je op zaterdag 27 maart direct deelnemen. Je bent van harte welkom!

Voor meer info:

 

Bekijk het evenement op facebook

forumeventing@knhs.nl.

Ander Nieuws

  • Deelnemers internationale wedstrijden 19 t/m 25 april 2021
    Deelnemers internationale wedstrijden 19 t/m 25 april 2021
  • Goed weekend voor Eventingruiters TeamNL *Update*
    Goed weekend voor Eventingruiters TeamNL *Update*
  • Deelnemers internationale wedstrijden 12 t/m 18 april 2021
    Deelnemers internationale wedstrijden 12 t/m 18 april 2021