­ Online KNHS College Tour Drieluik Voltige - KNHS

Online KNHS College Tour Drieluik Voltige

Geplaatst op 16 november 2021 in Voltige

Als je voltigeert, dan ben je nooit uitgeleerd. Je kunt altijd beter worden, en je kunt je zelf ook op andere vlakken ontwikkelen. Bijvoorbeeld door het volgen van de 'KNHS College Tour – Drieluik Voltige’ Deze College Tour Drieluik Voltige wordt in drie verschillende avonden aangeboden. Voor deze Drieluik College Tour Voltige kun je als instructeur licentiehouder 50 licentiepunten verdienen wanneer je 2 van de 3 avonden volgt. Inschrijven voor de KNHS College Tour verloopt via Mijn KNHS. Deze College Tour wordt online aangeboden.

Deze College Tour wordt verzorgd door Rob de Bruin. Rob de Bruin is FEI Vaulting Judge en was onder andere juryvoorzitter op het WK voor Junioren in 2015 en jurylid op de Wereldruiterspelen in Tryon. Rob was ook 10 jaar lang bondscoach van het Nederlandse team.

Deel 1 - De verplichte oefeningen door de ogen van een FEI jury op woensdagavond 8 december 2022
Een verfrissende blik op hoe de verplichte oefeningen internationaal gejureerd gaan worden in 2022. Een uitleg door Rob de Bruin middels videomateriaal en theorie. Dit is een bijscholing voor trainers van alle niveau’s, want ook oefeningen van de lagere klassen worden in deze sessie niet vergeten.

Deel 2 - De vernieuwde paardscore van de KNHS op woensdagavond 15 december 2022
Tijdens deze avond wordt de paardscore door Rob de Bruin uitgelegd middels het vernieuwde KNHS Handboek Voltige. Waar let je op en waar ga je aan werken als longeur/trainer gedurende de komende winter.

Deel 3 - De artistiek voor Pas-de-Deux en Teams op woensdagavond 22 december 2022
Rob de Bruin legt de samenstelling van het artistieke cijfer uit voor Pas-de-Deux en Teams, met als doel om in 2022 op KNHS wedstrijden een hoger artistiek cijfer te krijgen.

Informatie
Data: 8, 15 en 22 december 2021
Locatie: Online
Tijd: 19:00 – 21:30 uur
Kosten: € 15,- voor leden en voor niet-leden: € 20,-
Licentiepunten voor instructeurs met een licentie: 50 licentiepunten wanneer je deelneemt aan 2 van de 3 avonden. (deze punten worden automatisch bijgeschreven).


Inschrijven via Mijn KNHS


Wanneer je je hebt ingeschreven krijg je een week voor de betreffende avond een link toegestuurd om de College Tour bij te wonen.

Categorie: KNHS College Tour

Ander Nieuws

  • Data Indoorkampioenschappen 2023 bekend!
    Data Indoorkampioenschappen 2023 bekend!
  • Twee Nederlandse paardensporters genomineerd voor FEI Awards 2022
    Twee Nederlandse paardensporters genomineerd voor FEI Awards 2022
  • Indoorkampioenschappen 2023: kampioenschapsreglement springen en dressuur staat online!
    Indoorkampioenschappen 2023: kampioenschapsreglement springen en dressuur staat online!