­ Open Manegedagen van 17 t/m 26 september 2021 - KNHS

Open Manegedagen van 17 t/m 26 september 2021

Geplaatst op 31 augustus 2021

De Open Manege dagen 2021 gaan door! Dat is in deze tijd natuurlijk goed nieuws. Bezoekers kunnen rekenen op veilige en vooral gezellige dagen binnen de geldende maatregelen rondom het coronavirus. De Open Manegedagen worden georganiseerd door de KNHS en FNRS en vinden plaats van donderdag 17 september t/m zondag 26 september 2021 tijdens de Nationale Sportweek, een initiatief van NOC*NSF om sporten en bewegen te promoten.

Tijdens de Open Manegedagen kan iedereen een kijkje nemen bij verschillende manegebedrijven door het hele land. De manegebedrijven laten zien hoe paarden verzorgd worden en leggen uit hoe leuk paardrijden is. Er worden diverse, leuke activiteiten georganiseerd zoals gratis ponyrijden, spelletjes en rondleidingen door de stallen. Jong en oud kan op deze manier de paardenwereld ontdekken. Uiteraard worden de Open Manegedagen binnen de geldende maatregelen georganiseerd. De regels en aanwijzingen worden duidelijk gecommuniceerd voor en tijdens de open dag.

Winactie voor bezoekers
Ook dit jaar maken bezoekers aan de Open Manegedagen kans op fantastische prijzen. Er wordt een jaar lang gratis paardrijden en een gloednieuwe Harry’s Horse paardrij-outfit verloot. Bezoekers moeten daarvoor een originele foto posten op Facebook of Instagram met de #manegedagen die gemaakt is tijdens de Open Manegedagen.

Ben jij nou helemaal enthousiast geworden? Of wil je graag dat jouw manege mee doet met de Open Manegedagen? Vraag ernaar op jouw manege of ga voor meer informatie naar manegedagen.nl.

Categorie: Open Manegedagen 2021, manegedagen, open dag, nationale sportweek, nationale sportweek 2021

Ander Nieuws

  • Schrijf je in voor de Bixie&Friends dag op 3 mei
    Schrijf je in voor de Bixie&Friends dag op 3 mei
  • Save the date! Bixiedag 9 augustus 2022
    Save the date! Bixiedag 9 augustus 2022
  • Schrijf je in voor het nieuwe KNHS-instructeursopleiding seizoen
    Schrijf je in voor het nieuwe KNHS-instructeursopleiding seizoen