­ Paard&Organisatie nummer 1 van 2021 is uit! - KNHS

Paard&Organisatie nummer 1 van 2021 is uit!

Geplaatst op 12 mei 2021

Yes, de eerste editie van 2021 van Paard&Organisatie is uit! Al onze leden van 13 jaar en ouder hebben hierover bericht gekregen. In dit nummer blikt onze voorzitter vast voorbij corona, vertellen we hoe onze ledenraad eruitziet en werkt en komt een aantal leden daaruit aan het woord, spreken we met nieuwe bestuursleden en krijgen we zin in een buitenrit met het project Beleef Gelderland te paard.

In de eerste editie van dit jaar van Paard&Organisatie lees je ook over de nieuwe I&R-regels, delen we kleine en grote successen en nieuwe projecten, is er een interview met onze nieuwe manager Wedstrijdsport en belichten we de nieuwe leerlijn met Bixie&Friends, die we samen met ondernemers ontwikkelen voor de kleinste paardenfans tot en met 12 jaar. 

Paard&Organisatie is het KNHS-magazine voor leden waarin we laten zien wat in de vereniging in de breedste zin van het woord allemaal gebeurt. We nemen bijvoorbeeld kijkjes in de regio's, spreken leden en voorzitters van disciplinefora en andere sportorganen, vertellen hoe onze structuur werkt en welke gezichten daarbij horen, en laten welke initiatieven, projecten en samenwerkingen de paardensport in Nederland naar weer een hoger plan tillen.

Je leest hem hier! Veel plezier!

 

 

 

Ander Nieuws

  • Verslag dressuurforum 14 september 2021
    Verslag dressuurforum 14 september 2021
  • Wereldbekerseizoen 2021/2022 bijna van start
    Wereldbekerseizoen 2021/2022 bijna van start
  • Deelnemers internationale wedstrijden 20 t/m 26 september 2021
    Deelnemers internationale wedstrijden 20 t/m 26 september 2021