­ OS Tokio: Startvolgorde finale landenwedstrijd bekend - KNHS

OS Tokio: Startvolgorde finale landenwedstrijd bekend

Geplaatst op 07 augustus 2021 in Springen

De startvolgorde van de finale van de Olympische landenwedstrijd voor de TeamNL springruiters is bekend. De tien beste landen van gisteren, gaan vandaag de strijd aan om de felbegeerde medailles. Om 12.00 uur Nederlandse tijd (19.00 uur in Japan), rijdt de eerste deelnemer het parcours binnen.

Voor TeamNL is Marc Houtzager de eerste ruiter die in de piste verschijnt. Samen met zijn Dante gaat hij als tweede van start. Zoals gisteren al bekend werd vervangt Harrie Smolders met Bingo du Parc (foto) Willem Greve in deze finale. Smolders heeft startnummer 12.
Na de eerste twee start van ieder land wordt de balans opgemaakt en zal de laatste combinatie van ieder land in omgekeerde volgorde van het resultaat tot dan toe de Olympische arena betreden. Het belooft dan ook tot het laatste moment spannend te blijven.
Kijk hier voor alle startlijsten en uitslagen
Foto Hippofoto

Categorie: OSTokio2021, RoadToTokyo, Olympische Spelen

Ander Nieuws

  • Verslag Springforum 7 november 2022
    Verslag Springforum 7 november 2022
  • Gouden WK-team Paradressuur, zilveren WK-springteam, Sanne Voets en van Joyce van Rooijen-Heuitink maken kans op Sportprijzen NOS | NOC*NSF
    Gouden WK-team Paradressuur, zilveren WK-springteam, Sanne Voets en van Joyce van Rooijen-Heuitink maken kans op Sportprijzen NOS | NOC*NSF
  • Finale KNHS-Hartog Trophy op 17 december in Bunschoten
    Finale KNHS-Hartog Trophy op 17 december in Bunschoten