­ Pavo en KNHS verlengen partnership - KNHS

Pavo en KNHS verlengen partnership

Geplaatst op 09 juni 2021

ERMELO (KNHS) -  Pavo is sinds 2016 official partner van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS). Samen zetten de KNHS en Pavo zich onder meer in om het kennisniveau over paardenvoeding bij paardensporters te verhogen. Maandagmiddag ondertekenden Aart Freriks, Business Unit Director Pavo, en Theo Fledderus, algemeen directeur van de KNHS, op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo, het contract dat Pavo ook de komende drie jaar weer als official partner aan de KNHS verbindt.

Pavo en de KNHS bundelen al sinds het begin van de samenwerking de krachten om vanuit ieders expertise onder meer te bouwen aan een duurzaam kennisprogramma over de gezondheid en verzorging van paarden. De focus van het partnership ligt op de ontwikkeling van een sterk inhoudelijk programma en de ontsluiting van informatie en kennis over paardenvoeding. Aart Freriks licht het partnership met de KNHS verder toe: “We hebben een gedeelde verantwoordelijkheid om de gezondheid van paarden onder de aandacht te brengen en te houden. De samenwerking met de KNHS geeft toegang tot het beoogde publiek en door onder meer het delen van gerichte kennis leveren wij samen met de KNHS een essentiële bijdrage aan het gezond houden van paarden, een leven lang.”

Theo Fledderus is blij dat het partnership met Pavo een vervolg krijgt: “Bij zowel Pavo als de KNHS staan kwaliteit en innovatie voorop. Beide organisaties willen de paardensport verder brengen. De afgelopen jaren hebben we samen met Pavo aan een mooi partnership gebouwd waarbij het bevorderen van het welzijn van paarden de essentie is. Voeding is daar natuurlijk een belangrijk onderdeel van. Het is mooi om te zien dat we daar de komende drie jaar een vervolg aan kunnen geven.”

 

Over Pavo:
Pavo is bestaat al ruim 50 jaar en de producten van het merk worden verkocht in meer dan 35 landen. Als Europees marktleider in hoogwaardige paardenvoeding voelt Pavo zich betrokken bij de gezondheid van alle paarden en hun specifieke behoeftes, haar klanten en de wereld waarin we leven. Daarbij geeft Pavo het beste advies en ontwikkelt het de meest gezonde voeding. Wetenschappelijk onderzoek ligt ten grondslag aan alles wat het team van Pavo doet. Innoveren en blijven zoeken naar verbetering, om wat we doen, steeds beter te doen. Onze missie: elke paard gezond, elke paardenhouder gelukkig. Een leven lang.

Categorie: Pavo, Sponsoring

Ander Nieuws

  • HORKA verlengt sponsoring KNHS
    HORKA verlengt sponsoring KNHS
  • KNHS en Hartog breiden partnership uit
    KNHS en Hartog breiden partnership uit
  • KNHS Ledenvoordeel in Paard&Sport
    KNHS Ledenvoordeel in Paard&Sport