­ Prijswinnaars fotowinactie Open Manegedagen 2021 - KNHS

Prijswinnaars fotowinactie Open Manegedagen 2021

Geplaatst op 12 oktober 2021

Van 17 tot en met 26 september 2021 vonden ook dit jaar de Open Manegedagen plaats op maneges in het hele land. Tijdens deze open dagen was van alles te doen, zoals ponyritjes, rondleidingen en spelletjes. Daarnaast konden de bezoekers meedoen aan een te gekke fotowinactie waarbij zij een jaar lang gratis paardrijden of een complete Harry’s Horse ruiteroutfit konden winnen.

Op de Facebookpagina Open Manegedagen zijn er ontzettend veel leuke foto’s ingezonden met #manegedagen. Iedereen was erg creatief! Er zijn foto’s ingestuurd met ruiters in het hooi, ruiters met een paard of pony of op een hindernis. Ook waren er erg originele foto's met allerlei paardenspullen, zoals een zadel of dekje. Leuk gedaan allemaal!

De winnaar die een jaar lang gratis mag paardrijden op Manege Lelystad krijgt is Ninthe Steenstra. Deze mega prijs wordt binnenkort persoonlijk overhandigd aan Ninthe bij Manege Lelystad in Lelystad waar Ninthe al lessen volgt en ook de open dag bezocht.

De winnaar van de gloednieuwe Harry’s Horse ruiteroutfit is May Veneberg. Zij kan binnenkort flitsend voor de dag komen bij de manege De Hazelhorst in Den Ham.

Allebei van harte gefeliciteerd met jullie prijs!

Ander Nieuws

  • Datum NK Springen 2022 in Deurne bekend
    Datum NK Springen 2022 in Deurne bekend
  • EK Dressuur en Para-dressuur 2023 in Riesenbeck
    EK Dressuur en Para-dressuur 2023 in Riesenbeck
  • KNHS Talentenplan introductiebijeenkomst biedt jeugdruiters pole position samen met Tom Coronel
    KNHS Talentenplan introductiebijeenkomst biedt jeugdruiters pole position samen met Tom Coronel