­ Scoutingsdagen voor jeugdtop - KNHS

Scoutingsdagen voor jeugdtop

Geplaatst op 06 april 2021 in Dressuur & Para , Springen

Op 10-11 april en 17-18 april organiseert de KNHS twee scoutingsdagen voor de beste Nederlandse jeugdruiters in de disciplines dressuur en springen. In de aanloop naar de internationale landenwedstrijden en Europese kampioenschappen later dit jaar, is het voor deze groep ruiters belangrijk zich te meten en te laten zien aan de bondscoaches. Omdat wedstrijden op het noodzakelijke niveau ontbreken, is besloten deze dagen te organiseren.

De scoutingsdagen zijn voor de bondscoaches een goede gelegenheid om de combinaties onder dezelfde omstandigheden aan het werk te zien. Doordat de combinaties de kans krijgen parcoursen en dressuurproeven op internationaal niveau te rijden, benaderen de scoutingsdagen zo goed mogelijk de setting van observatiewedstrijden.   
Uiteraard worden alle mogelijke hygiëne maatregelen voor ruiters en paarden in acht genomen. De dagen zijn bedoeld voor alle categorieën jeugdruiters in de disciplines dressuur en springen. Ruiters die in aanmerking komen bij de pony’s, Children, Junioren, Young Riders en U25 hebben persoonlijk bericht ontvangen.
Helaas kan er absoluut geen publiek worden toegelaten op het Nationaal Hippisch Centrum waar de scoutingsdagen plaatsvinden.

Ander Nieuws

  • Springreglement aangepast op gebied tijdsoverschrijding
    Springreglement aangepast op gebied tijdsoverschrijding
  • Sanne Thijssen winnaar Global Champions Tour Grand Prix Madrid
    Sanne Thijssen winnaar Global Champions Tour Grand Prix Madrid
  • Jonge springruiters leren veel van KNHS-Hartog Trophy
    Jonge springruiters leren veel van KNHS-Hartog Trophy