­ Start Instructeursopleidingen dit najaar - KNHS

Start Instructeursopleidingen dit najaar

Geplaatst op 02 september 2021

Het nieuwe opleidingsseizoen van de KNHS-instructeursopleidingen komt er weer aan. Je kunt je weer inschrijven voor een aantal nieuwe opleidingen. Het opleidingsseizoen 2021-2022 begint weer, met een breed opleidingsaanbod.

Dit najaar start de opleiding Aspirant Instructeur Manege Verkort en de opleiding Instructeur Basissport Manege. Deze beide opleidingen zijn speciaal gericht op de manege instructeur en kunnen op het manegebedrijf zelf gevolgd worden.

Ook starten we dit najaar met de opleiding tot Aspirant Instructeur Mennen op maar liefst vier verschillende plaatsen in het land. Na deze aspirant Instructeurs opleiding hebben we aansluitend volgend jaar de vervolgopleiding Instructeur Basissport Mennen gepland. Je kunt dan in een doorlopende leerweg in 2 jaar zelfstandig men instructeur worden.

Nieuw dit jaar is het Sporttraject Aspirant Instructeur in Exloo en Pijnacker en het Sporttraject Instructeur Basissport Allround in de Peelbergen. Dit zijn verkorte trajecten speciaal voor ruiters die actief zijn (geweest) in de wedstrijdsport op minimaal Z niveau dressuur (Z1+1), springen (Z+1) of eventing (Z+1) met een paard.

Daarnaast kan er ingeschreven worden voor de opleidingen Instructeur Basissport Allround en Paardrijden Gehandicapten op het niveau ORUN 3 deze opleidingen gaan dit najaar van start. Op niveau ORUN 4 gaan de opleidingen Instructeur Wedstrijdsport Allround, Instructeur Wedstrijdsport Springen en Instructeur Wedstrijdsport Dressuur volgend voorjaar (2022) van start.

Er kan ingeschreven worden voor de volgende opleidingen;

ORUN2 Aspirant Instructeur: 

Deze opleidingen starten dit najaar. 

ORUN 3 Instructeur Basissport:

Deze opleidingen starten dit najaar. 

ORUN 4 Instructeur Wedstrijdsport:

Deze opleidingen starten volgend voorjaar (2022). 

Klik voor meer info en om in te schrijven op de opleiding van je keuze hierboven. Kijk op  voor alle informatie over de KNHS-instructeursopleidingen en schrijf je in!

Categorie: KNHS Instructeursopleiding

Ander Nieuws

  • Data Indoorkampioenschappen 2023 bekend!
    Data Indoorkampioenschappen 2023 bekend!
  • KNHS College Tour ‘Resultaatgericht communiceren voor hippische professionals’
    KNHS College Tour ‘Resultaatgericht communiceren voor hippische professionals’
  • 18 september KNHS Instructeurscongres 2022
    18 september KNHS Instructeurscongres 2022