­ Starttijden landenwedstrijd dressuur bekend - KNHS

Starttijden landenwedstrijd dressuur bekend

Geplaatst op 26 juli 2021 in Dressuur & Para

Morgen, dinsdag 27 juli, wordt in Tokio de finale van de landenwedstrijd voor de dressuurruiters verreden. In deze alles bepalende Grand Prix Special gaan de landen in omgekeerde volgorde van de kwalificatie van start. Van de acht gekwalificeerde landen eindigde TeamNL als vijfde en zij starten dus als vierde land. In Tokio start de wedstrijd om 17.00 uur, in Nederland is het dan 10.00 uur.

Spanje opent morgen de wedstrijd. Hun eerste ruiter rijdt om 17.00 uur lokale tijd de ring in. De eerste Nederlandse combinatie die aan de start verschijnt is Marlies van Baalen met Go Legend. Zij starten om 17.30 uur (10.30 uur in NL). Hans Peter Minderhoud gaat met Dream Boy om 19.05 uur (12.05 uur) van start. Isabell Werth, de tweede ruiter voor klassementsleider Duitsland, start om 19.45 uur (12.45 uur).

Nadat alle eerste twee ruiters van de deelnemende landen gereden hebben, volgt er een pauze van een ongeveer een uur. Hierin wordt het tussenklassement officieel opgemaakt en dat is bepalend voor de startvolgorde van de laatste combinatie voor ieder land. Ook dit gebeurt weer in omgekeerde volgorde.

Klik hier voor de startlijst individueel.

Klik hier voor de startlijst teams.

Ander Nieuws

  • Dinja van Liere wint Grand Prix in Aken met recordscore
    Dinja van Liere wint Grand Prix in Aken met recordscore
  • “Mijn ambities liggen nog wel in de sport”
    “Mijn ambities liggen nog wel in de sport”
  • Deelnemers internationale wedstrijden 13 t/m 19 september 2021
    Deelnemers internationale wedstrijden 13 t/m 19 september 2021