­ Twee nieuwe KNHS Talenten Trainings Centra toegevoegd in regio Noord - KNHS

Twee nieuwe KNHS Talenten Trainings Centra toegevoegd in regio Noord

Geplaatst op 01 september 2021

ERMELO – De KNHS heeft er sinds vandaag twee nieuwe Talenten Trainings Centra bij voor de discipline dressuur. Dressuur- en africhtingsstal Monique Peutz (Groningen) en All About Dressage (Winschoten) zullen aan talentvolle paardensporters passende trainingsprogramma’s bieden in regio Noord.

Namens de KNHS kende Iris Boelhouwer, directeur Topsport, de certificering vandaag toe en reikte bijpassende TTC borden uit aan Marian Staal en Christa Larmoyeur van All About Dressage (locatie Dressuurstal Larmoyeur in Winschoten) en aan Monique Peutz (Dressuur- en africhtingsstal Monique Peutz in Groningen).

Regio Noord goed vertegenwoordigd
“We zijn ontzettend blij met deze twee nieuwe Talenten Trainings Centra. De noordelijke helft van Nederland was nog niet voorzien van dergelijke accommodaties en nu hebben we er niet één, maar twee TTC’s bij”, vertelt Iris Boelhouwer verheugd.

Training op meerdere niveaus
Dressuur- en africhtingsstal Monique Peutz richt zich volledig op de talentontwikkeling van jeugd die de potentie heeft om door te stromen binnen het KNHS Talentenplan en biedt tevens een extra trainingslocatie voor de kader jeugd.

Bij ‘All About Dressage’ ligt de focus op het traject Development en daarnaast richten zij zich op de ontwikkeling van de regionale basissporter. Er wordt door beide partijen gekeken naar een mogelijkheid om samen te werken.

Selectie

De aan een TTC verbonden trainer moet minimaal de niveau 5 coachopleiding hebben afgerond en is verantwoordelijk voor een inhoudelijk werkplan. De certificering wordt altijd voor een bepaalde periode toegekend en geëvalueerd. Klik hier voor meer informatie over de TTC’s.

 

Foto's: Arnd Bronkhorst

Categorie: KNHS Talenten Trainings Centra, Talenten Trainings Centra, TTC

Ander Nieuws

  • Zin in een feestje? Jubileumdag voor KNHS-leden op NK Dressuur
    Zin in een feestje? Jubileumdag voor KNHS-leden op NK Dressuur
  • Inschrijving KNHS Indoorkampioenschappen open vanaf 14 januari
    Inschrijving KNHS Indoorkampioenschappen open vanaf 14 januari
  • Data Indoorkampioenschappen 2023 bekend!
    Data Indoorkampioenschappen 2023 bekend!