­ Update Hippiade - KNHS

Update Hippiade

Geplaatst op 27 juli 2021

Van 17 tot en met 21 augustus wordt de Hippiade verreden op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. De kampioenschappen voor de breedtesport zijn jaarlijks een hoogtepunt voor de vele deelnemende paardensporters en -liefhebbers die komen genieten van prachtige paardensport. De voorbereidingen zijn in volle gang, maar door de geldende coronamaatregelen is het nog niet helemaal zeker hoe de Hippiade er precies uit komt te zien.

Manager wedstrijdsport Gerard Arkema licht toe: “Op de Regiokampioenschappen wordt volop gestreden om de fel begeerde startplaatsen op de Hippiade. Wij zijn op dit moment in gesprek met de gemeente Ermelo om te kijken hoeveel mensen we toe kunnen laten op het terrein. Het lijkt erop dat we dit jaar geen mogelijkheid hebben om extra publiek toe te laten. Uiteraard kunnen ruiters, menners en voltigeurs wel begeleiders meenemen, maar hoeveel dit er zijn, daar hopen we de komende dagen meer inzicht in te krijgen. Het thuisfront hoeft de prestaties niet te missen, via ClipMyHorse.tv zijn de hoofdrubrieken online live te volgen. We doen alles wat in onze macht ligt om de Hippiade veilig te laten verlopen en er toch ook een mooi paardensportfeest van te maken.”

De KNHS staat in nauw contact met de lokale overheden en doet er alles aan om de Hippiade door te laten gaan. Wij volgen het advies van de (lokale) overheid en daarom blijft het programma van de Hippiade onder voorbehoud.

Houd Hippiade.nl in de gaten voor het laatste nieuws over de Hippiade.

Categorie: Hippiade 2021

Ander Nieuws

  • Tips van de Top: Rijden en bouwen van een parcours
    Tips van de Top: Rijden en bouwen van een parcours
  • Van der Putten, Rockx en Schellekens bovenaan in KNHS-Roelofsen Horse Trucks Dressuur Competitie
    Van der Putten, Rockx en Schellekens bovenaan in KNHS-Roelofsen Horse Trucks Dressuur Competitie
  • Groot-Brittannië oppermachtig op EK eventing
    Groot-Brittannië oppermachtig op EK eventing