­ Vanaf maandag 8 februari Online Menproeven Beoordelen - KNHS

Vanaf maandag 8 februari Online Menproeven Beoordelen

Geplaatst op 04 februari 2021 in Mennen & para en KNHS

Vanaf maandag  8 februari starten we met de pilot Online Menproeven Beoordelen. Je kunt dan je opgenomen proef laten insturen en laten beoordelen via paardrijden.nl.

Door de maatregelen die gelden om het Coronavirus terug te dringen kunnen er momenteel nog geen wedstrijden gereden worden. Daarom hebben we nu ook voor menners een alternatief op paardrijden.nl. Vanaf maandag  8 februari starten we met een pilot Online Menproeven Beoordelen.

Je kunt meedoen met enkel- of tweespan in de Klasse B en L  voor winstpuntenregistratie.  
De proeven mogen alleen in een rijbaan van 20X40 gereden worden. Dit omdat in een eerder pilot is gebleken dat proeven gereden in een grotere rijbaan niet goed te beoordelen zijn door de juryleden. Tijdens de pilot worden de proeven 54 en 56 uitgeschreven.

Je stuurt je video via paardrijden.nl in naar een officieel KNHS-jurylid. Nadat het jurylid je video heeft beoordeeld vind je het protocol terug in je profiel op paardrijden.nl. Bij het bepalen van voldoende punten worden deze later ook bijgeschreven in Mijn KNHS. Je kunt per combinatie  maximaal 1 keer per week een video insturen.

Om mee te doen heb je een geldige startpas nodig. Er is ook een speciale dagstartpas voor online proeven om mee te kunnen doen. Hier lees je meer over deze dagstartpas.

De pilot loopt tot 1 april dan zal er een evaluatie plaatsvinden en bekijken we of Online Menproeven Beoordelen kunnen uitbreiden.

Meer uitleg en de bepalingen lees je op paardrijden.nl

Categorie: Mennen

Ander Nieuws

  • Reglementswijzigingen per 1 maart 2023
    Reglementswijzigingen per 1 maart 2023
  • Column Gerard Arkema: “Hippiade nieuwe stijl zorgt voor goede afdronk”
    Column Gerard Arkema: “Hippiade nieuwe stijl zorgt voor goede afdronk”
  • Deelnemers internationale wedstrijden 11 tot en met 17 juli 2022
    Deelnemers internationale wedstrijden 11 tot en met 17 juli 2022