­ Zondag 1 augustus: oefenspringen en -dressuur op het Nationaal Hippisch Centrum - KNHS

Zondag 1 augustus: oefenspringen en -dressuur op het Nationaal Hippisch Centrum

Geplaatst op 22 juli 2021 in Springen , Dressuur & Para

Zondag 1 augustus a.s.: oefenspringen en -dressuur op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo (KNHS terrein)! Kom jij ook alvast oefenen voor de Hippiade?

Oefenspringen

Zelfstandig of onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur kun je één of meerdere parcoursen springen. Het oefenspringen is voor alle niveaus, van BB tot en met ZZ. Je mag een klasse hoger of lager starten dan het officiële wedstrijdniveau waarin je als combinatie startgerechtigd bent.

De kosten zijn € 10,- per parcours (zelfstandig) en € 12,- per parcours (onder begeleiding). Het is mogelijk om je voor meerdere parcoursen in te schrijven.

 

Oefendressuur

Onder toeziend oog van officiële juryleden rijd je één of twee proeven. Het jurylid geeft live commentaar wat je door middel van video kan laten vastleggen door jouw begeleider of groom. In 10 minuten rijd je de door jou gekozen proef en krijg je na afloop direct feedback van de jury. Je gaat naar huis met concrete informatie over de sterke punten en verbeterpunten van jouw proef, waarmee je thuis direct aan de slag kunt. We verwelkomen je graag in correct wedstrijdtenue in de ring.​

Je kunt je opgeven voor BB tot en met Grand Prix, Junioren, Young Riders en U25. Uiteraard is het toegestaan om een klasse hoger te starten dan dat je als combinatie geregistreerd bent. De kosten per proefje bedragen €12,-.

 

Aanmelden kan via: https://nationaalhippischcentrum.nl/tickets/nhc-oefen-springen-dressuur/

Het oefenspringen start 's ochtends met de BB tot en met ZZ pony's, waarna de BB tot en met ZZ paarden volgen. De oefendressuur start 's ochtends met de subtop en de Z-klassen, waarna de overige klassen volgen.

Categorie: oefenspringen, oefendressuur

Ander Nieuws

  • NK Dressuur: Marlies van Baalen wint eerste seniorentitel
    NK Dressuur: Marlies van Baalen wint eerste seniorentitel
  • NK Dressuur: Marten Luiten op herhaling bij de U25
    NK Dressuur: Marten Luiten op herhaling bij de U25
  • NK Dressuur: goud voor Robin Heiden bij de Young Riders
    NK Dressuur: goud voor Robin Heiden bij de Young Riders