­ Zondag finales van de KNHS-Hartog Trophy in Ermelo - **geannuleerd** - KNHS

Zondag finales van de KNHS-Hartog Trophy in Ermelo - **geannuleerd**

Geplaatst op 16 december 2021 in Springen

**Update 18 december** Vanwege de nieuwe overheidsmaatregelen die zondag 19 december 5:00 uur in de ochtend in gaan, hebben we helaas de finale van de KNHS Hartog Trophy moeten annuleren. Alle deelnemers en officials zijn hierover geïnformeerd.

 

 

Zondag 19 december worden op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo de finales verreden van de KNHS Hartog Trophy. De competitie voor ponyruiters, Children, Junioren en Young Riders krijgt hiermee zijn climax van het seizoen. Luc Steeghs en Teun van den Broek nemen de jurering voor hun rekening. Op de startlijst staan momenteel 64 combinaties. Wie daarvan met de trofee naar huis gaan is zondagmiddag bekend.

De KNHS-Hartog Trophy kent een lange traditie als zeer populaire rijstijl-competitie. Dit jaar staat de competitie niet alleen open voor ponycombinaties, maar kwamen ook de Children, Junioren en Young Riders van start.

In de finale aanstaande zondag worden de ruiters beoordeeld door Luc Steeghs en Teun van den Broek. Het duo zal de deelnemers uiteraard ook tips meegeven om hun rijkunsten verder te verbeteren.

De finales worden in alle vier de categorieën verreden over twee rondes. De ponyruiters beginnen ’s ochtends om 9.15 uur, gevolgd voor de Children, Junioren en de Young Riders. De beste vijftien uit de eerste ronde rijden de tweede en beslissende omloop van de KNHS-Hartog Trophy. In totaal staan 64 combinaties op de startlijst.

Klik hier voor meer informatie over de KNHS-Hartog Trophy

Klik hier voor de startlijsten

Foto: Finaliste Chantal Windstra

Ander Nieuws

  • Harrie Smolders vierde in wereldbekerwedstrijd La Coruna
    Harrie Smolders vierde in wereldbekerwedstrijd La Coruna
  • Verslag Springforum 7 november 2022
    Verslag Springforum 7 november 2022
  • Gouden WK-team Paradressuur, zilveren WK-springteam, Sanne Voets en van Joyce van Rooijen-Heuitink maken kans op Sportprijzen NOS | NOC*NSF
    Gouden WK-team Paradressuur, zilveren WK-springteam, Sanne Voets en van Joyce van Rooijen-Heuitink maken kans op Sportprijzen NOS | NOC*NSF