­ 2 juli oefenspringen en -dressuur op het Nationaal Hippisch Centrum - KNHS

2 juli oefenspringen en -dressuur op het Nationaal Hippisch Centrum

Geplaatst op 29 juni 2022

Op zaterdag 2 juli is er weer oefenspringen en -dressuur op het Nationaal Hippisch Centrum. Helaas is de geplande NHC IJs-tijd-rit komen te vervallen wegens te weinig belangstelling. Jeroen Kroesbergen verzorgt op veler verzoek de instructie bij het oefenspringen hier zijn nog enkele plaatsen vrij. De oefendressuur is vol, hiervoor kan je je nog wel aanmelden en je op een wachtlijst laten zetten.

Oefenspringen
Zelfstandig of onder begeleiding van Jeroen Kroesbergen kun je één of meerdere parcoursen springen. Het oefenspringen is voor alle niveaus, van BB tot en met ZZ. Je mag een klasse hoger of lager starten dan het officiële wedstrijdniveau waarin je als combinatie startgerechtigd bent.
De kosten zijn € 10,- per parcours (zelfstandig) en € 12,- per parcours (onder begeleiding), het is mogelijk om je voor meerdere parcoursen in te schrijven. Ook voor het oefenspringen geldt dat je voor het losrijden en het rijden van de parcoursen gebruikt maakt van de Agterberg zandbanen. Aanmelden kan via het online registratieformulier.

Oefendressuur
De oefendressuur is vol, je kunt je nog wel aanmelden voor de wachtlijst.
Onder toeziend oog van officiële juryleden rijd je één of twee proeven. Het jurylid geeft live commentaar wat je door middel van video kan laten vastleggen door jouw begeleider of groom. In 10 minuten rijd je de door jou gekozen proef en krijg je na afloop direct feedback van de jury. Je gaat naar huis met concrete informatie over de sterke en verbeterpunten van jouw proef, waarmee je thuis direct aan de slag kunt. We verwelkomen je graag in correct wedstrijdtenue in de ring.

Oefendressuur is voor iedereen! Je kunt je opgeven voor BB tot en met Grand Prix, Junioren, Young Riders en U25. Uiteraard is het toegestaan om een klasse hoger te starten dan dat je als combinatie geregistreerd bent. De kosten per proefje bedragen € 12,-. Zowel het losrijden en de proeven worden op de prachtige Agterberg zandbanen verreden. Aanmelden voor de wachtlijst kan via e-mail training@nhcermelo.nl. 

NHC IJs-tijd-rit
Helaas is de geplande IJs-tijd-rit komen te vervallen wegens te weinig belangstelling.

Kijk voor meer informatie op de website van het Nationaal Hippisch Centrum. 

 

Categorie: oefenspringen, oefendressuur

Ander Nieuws

  • 8 oktober oefendressuur en -springen in Ermelo
    8 oktober oefendressuur en -springen in Ermelo
  • Indoor oefenspringen Nationaal Hippisch Centrum: 25 en 26 februari
    Indoor oefenspringen Nationaal Hippisch Centrum: 25 en 26 februari
  • Kom in de kerstvakantie outdoor oefenspringen op het NHC in Ermelo
    Kom in de kerstvakantie outdoor oefenspringen op het NHC in Ermelo