­ 30% korting op tickets Horse Event 2022 - KNHS

30% korting op tickets Horse Event 2022

Geplaatst op 17 juni 2022

Waar het evenement de afgelopen twee jaar nog geannuleerd moest worden vanwege de coronapandemie, komt het leukste paardenevenement sterker terug dan ooit. Met een zeer gevarieerd programma gedurende twee weekenden belooft Horse Event een onvergetelijke belevenis te worden voor iedere paardenliefhebber. De kaartverkoop start op vrijdag 1 juli, zet deze datum vast in je agenda. Net als voorgaande jaren profiteer je als KNHS-lid van 30% korting op een dagkaart.

Horse Event Youth - 10 en 11 september
Op zaterdag 10 en zondag 11 september worden de jeugdige paardenfans én hun ouders getrakteerd op optredens van hun grote idolen en komen zij alles te weten over paarden in honderden shows, demo’s, workshops en clinics.

Horse Event Pro - 17 en 18 september
Op zaterdag 17 en zondag 18 september gaat Horse Event terug naar de roots van het educatieve evenement dat negentien jaar geleden begon bij de Nederlandse Hippische Beroepsopleiding in Deurne. Dit weekend ligt de nadruk op inhoudelijke clinics en demo’s van toonaangevende topsporters en trainers. Op vrijdag 16 september vindt er een exclusieve openstelling plaats voor ondernemers tijdens De Hippische Ondernemer Dag van 16.00 uur tot 23.00 uur.

Categorie: Horse Event, KNHS Ledenvoordeel

Ander Nieuws

  • Eind augustus KNHS Talentendag in Ermelo
    Eind augustus KNHS Talentendag in Ermelo
  • Kom met 50% korting naar CHIO Rotterdam!
    Kom met 50% korting naar CHIO Rotterdam!
  • KNHS College Tour ‘Resultaatgericht communiceren voor hippische professionals’
    KNHS College Tour ‘Resultaatgericht communiceren voor hippische professionals’