­ 8 oktober oefendressuur en -springen in Ermelo - KNHS

8 oktober oefendressuur en -springen in Ermelo

Geplaatst op 05 september 2022

Heb jij behoefte aan extra uitleg bij het jurycommentaar op jouw protocol om simpelweg beter te begrijpen wat bedoeld wordt? Zou je graag wat extra tijd willen om na je parcours wat hindernissen opnieuw te doen, of wil je jouw paard/pony extra wedstrijdervaring op laten doen?

Meld je dan aan voor het oefenevent op zaterdag 8 oktober op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Hét uitgelezen moment om zonder wedstrijdspanning een of meerdere proeven of parcoursen te rijden. 

Oefendressuur
Onder toeziend oog van officiële juryleden rijd je één of twee proeven. Het jurylid geeft live commentaar wat je door middel van video kan laten vastleggen door jouw begeleider of groom. In 10 minuten rijd je de door jou gekozen proef en krijg je na afloop direct feedback van de jury. Je gaat naar huis met concrete informatie over de sterke en verbeterpunten van jouw proef, waarmee je thuis direct aan de slag kunt. We verwelkomen je graag in correct wedstrijdtenue in de ring.
Oefendressuur is voor iedereen! Je kunt je opgeven voor BB tot en met Grand Prix, Junioren, Young Riders en U25. Uiteraard is het toegestaan om een klasse hoger te starten dan dat je als combinatie geregistreerd bent. De kosten per proefje bedragen € 12,-.

De oefendressuur wordt indoor in de Amalia- en Beatrixhal verreden, het losrijden vindt buiten plaats.

Oefenspringen
Zelfstandig of onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur kun je één of meerdere parcoursen springen. Het oefenspringen is voor alle niveaus, van 0.30 tot en met 1.50. Je mag een klasse hoger of lager starten dan het officiële wedstrijdniveau waarin je als combinatie startgerechtigd bent.
De kosten zijn € 10,- per parcours (zelfstandig) en € 12,- per parcours (onder begeleiding). Het is mogelijk om je voor meerdere parcoursen in te schrijven.

Het oefenspringen en het losrijden worden outdoor verreden op de kwalitatief hoogwaardige bodems van Agterberg. 

Leuke extra! Sophie Bijsterbosch van SophieB Fotografie is aanwezig om foto’s te maken bij het oefenspringen. Zorg dat je je mooiste outfit aan hebt, want na afloop kun je via haar website foto’s bestellen.

Aanmelden
Aanmelden is mogelijk via het online aanmeldformulier. Heb je hierover vragen? Neem dan gerust contact op training@nhcermelo.nl. We helpen je graag!

Categorie: oefenspringen, oefendressuur, Nationaal Hippisch Centrum

Ander Nieuws

  • NHC oefendressuur en oefenspringen in Ermelo op Eerste Paasdag
    NHC oefendressuur en oefenspringen in Ermelo op Eerste Paasdag
  • 11 maart oefenmennen en oefenspringen op het NHC
    11 maart oefenmennen en oefenspringen op het NHC
  • 2 juli oefenspringen en -dressuur op het Nationaal Hippisch Centrum
    2 juli oefenspringen en -dressuur op het Nationaal Hippisch Centrum