­ Bixiedag 2022 een ponyfeest dat je niet mag missen! - KNHS

Bixiedag 2022 een ponyfeest dat je niet mag missen!

Geplaatst op 18 juli 2022

Op 9 augustus is er weer de jaarlijkse Bixiedag in Ermelo! Houd je van pony’s? Dan mag je deze dag echt niet missen! Tijdens deze leuke dag in de zomervakantie staat plezier voorop. Je kunt meedoen met je pony aan dressuur, mennen of springen, maar ook lessen nemen of meedoen aan de ponyversierwedstrijd. Super tof toch? Ook zonder (eigen) pony is er genoeg te beleven!

Deelnemen
Je mag deze dag inschrijven via www.inschrijfsysteem.nl op drie onderdelen + de ponyversierwedstrijd. De Bixiedag is voor iedereen van 4* tot en met 13 jaar (menners vanaf 7 jaar) die lid is van de KNHS en niet hoger dan L-niveau rijdt. Als je mee wilt doen aan de Bixie Rubrieken heb je een Bixie start/stempelkaart nodig, deze startkaart is gratis. Aanmelden kan tot 25 juli. Ook kinderen zonder eigen pony zijn van harte welkom. Ieder jaar zijn er namelijk leuke activiteiten zoals de voltigeles, paardentaarten maken, knutselen, schminken en nog veel meer! 

Show, Meet&Greets en shoppen
Dit jaar is er een toffe show van My Little Ponies! Je kunt ze ook ontmoeten via een Meet & Greet. Houd je van lezen? Laat dan je favoriete paardenboek signeren door kinderboekenschrijfster Evelien van Dort. In het gezellige strodorp kan je leuke paardenspulletjes shoppen bij Ruiterkids.nl, MBF Equestrian, Hartog, Horka, Romy Ropes en Moeders mooiste frontriemen.

Maak eens kennis met een andere discipline
Rijd jij altijd dezelfde discipline met je pony en wil je wel eens wat anders proberen? Dit is je kans! Tijdens de Bixiedag kan je lesnemen in dressuur, springen, mennen, crossen, voltige, TREC, Working Equitation of volg een toffe obstakeltraining zodat jouw pony straks nergens meer bang voor is. Aanmelden voor de lessen kan ook via www.inschrijfsysteem.nl.

Stalling
Wil je graag je pony stallen in één van de mooie stallen van het Nationaal Hippisch Centrum? Reserveer dan een stal via deze link. Let op, het aantal stallen is beperkt, dus zorg dat je er op tijd bij bent.

Meer informatie
Op www.knhs.nl/bixiedag lees je meer de regels en kledingvoorschriften die gelden op de Bixiedag.
Heb je nog een vraag over de Bixiedag 2022? Gaat het over het aanvragen van de Bixie start/stempelkaart of een sportinhoudelijke vraag, neem dan contact op met de KNHS Servicedesk via servicedesk@knhs.nl of bel naar 0577-408300. Heb je een vraag over het programma of de dagindeling van de Bixiedag 2022 mail dan naar eventmanagement@wivaldi.com of bel 06-23 68 38 36.

 

 

De Bixiedag 2022 wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Gelderland. 

Categorie: Bixiedag 2022

Ander Nieuws

  • Paarden en vuurwerk
    Paarden en vuurwerk
  • Deelnemers internationale wedstrijden 26 december 2022 t/m 1 januari 2023
    Deelnemers internationale wedstrijden 26 december 2022 t/m 1 januari 2023
  • Wie is volgens jou 'KNHS Talent van het jaar 2022'? Stem nu!
    Wie is volgens jou 'KNHS Talent van het jaar 2022'? Stem nu!