­ CSI Eindhoven in de startblokken! - KNHS

CSI Eindhoven in de startblokken!

Geplaatst op 25 mei 2022 in Springen

Het internationaal springconcours CSI Eindhoven maakt zich op voor vier dagen lang topsport. Van 26 tot en met 29 mei komt de Nederlandse top en internationale ruiters voorbij op de Karpendonkse Plas dat voor de 50e keer het decor is van CSI Eindhoven. Zoals altijd is de toegang alle dagen gratis.

De Olympisch bronzen medaillewinnaar, Maikel van der Vleuten, komt aan het Eindhovense publiek zijn kwaliteiten tonen. Ook de Nederlandse topruiters Kevin Jochems, Jack Ansems en Leon Thijssen zijn van de partij. Voormalig Derby-winnaars Aniek Diks, Leopold van Asten, William Funnel, Joy Lammers, Henk van de Pol en Wout-Jan van der Schans ontbreken dit jaar ook niet. Laatste genoemde zou voor de zesde keer met de derbywinst naar huis kunnen gaan.

Ladies Day
De springrubrieken beginnen Hemelvaartochtend op de zogenoemde Ladies Day. Traditiegetrouw vindt er een dameszadel show plaats en komen alle dames die zich uitgedost hebben met een hoed in aanmerking voor de ‘mooiste hoed verkiezing’, waarvoor weer mooie prijzen zijn te winnen! Voor kinderen is er iedere dag genoeg te doen in de SoSo Kids Club met schminken, knutselen, diverse spelletjes, de speelhoek en Meet & Greets met SoSo!

Hoogtepunten
Sportieve hoogtepunten op het programma zijn de Finale Lichtstad Tour op zaterdag, de Van Grunsven Groep Derby op zaterdag en de slotrubriek op zondag, de 1.55m VDL Groep Grote Prijs. Na afloop van het sportieve programma zorgt The Harbour Club – Eindhoven dagelijks vanaf 20.00 uur voor een DJ en/of live muziek. Oftewel reden genoeg om deze week te komen genieten van topsport, sfeer en gezelligheid op de Karpendonkse Plas.

Klik hier voor de volledige deelnemerslijsten en het programma.

Foto Aniek Diks: Digishots

Ander Nieuws

  • Harrie Smolders vierde in wereldbekerwedstrijd La Coruna
    Harrie Smolders vierde in wereldbekerwedstrijd La Coruna
  • Verslag Springforum 7 november 2022
    Verslag Springforum 7 november 2022
  • Gouden WK-team Paradressuur, zilveren WK-springteam, Sanne Voets en van Joyce van Rooijen-Heuitink maken kans op Sportprijzen NOS | NOC*NSF
    Gouden WK-team Paradressuur, zilveren WK-springteam, Sanne Voets en van Joyce van Rooijen-Heuitink maken kans op Sportprijzen NOS | NOC*NSF