­ De Zeeuwse Verzekeringen EK 2022 Teamsponsor Eventing Team Junioren en Young Riders - KNHS

De Zeeuwse Verzekeringen EK 2022 Teamsponsor Eventing Team Junioren en Young Riders

Geplaatst op 02 mei 2022 in Eventing

ERMELO (KNHS) – De Zeeuwse Verzekeringen is tot en met het Europees Kampioenschap 2022 te Hartpury sponsor van het Eventing Team Junioren en Young Riders! Dankzij De Zeeuwse Verzekeringen kunnen de Junioren en Young Riders zich goed voorbereiden op het komende kampioenschap.

De ondersteuning van de Zeeuwse Verzekeringen bestaat onder meer uit extra trainingen van Edwin Hoogenraat en Andrew Hefferman. Beiden zijn zeer ervaren coaches. Hefferman is Olympisch ruiter en bondscoach van het TeamNL Eventing team. Hefferman is nu extra inzetbaar om de jeugd te trainen. Zijn focus ligt daarbij op de cross countrytraining. Edwin Hoogenraat is de bondscoach van de Nederlandse Junioren en Children springruiters. Hij zal een aantal springtrainingen voor de Eventing jeugd op zich nemen.

Op dit moment is het seizoen in volle gang. De selectie is nog breed wat betekent dat een grote groep ruiters kan profiteren van de ondersteuning van De Zeeuwse. Na de observatie wedstrijden in Marbach en Luhmuhlen zullen de definitieve teams bekend gemaakt worden.

Marcelle de Kam, Bondscoach van het Eventing Team Junioren en Young Riders licht toe waarom deze ondersteuning zo belangrijk is voor het team: “Door de sponsoring van De Zeeuwse Verzekeringen ben ik in staat om mijn begeleidingsteam rondom de Junioren en de Young Riders aan te vullen met experts in hun vakgebied. Zo kunnen we ons optimaal voorbereiden op het EK in Hartpury.

Jan Kole, Manager Acceptatie bij De Zeeuwse Verzekeringen over het sponsorschap: “De Zeeuwse heeft een passie voor de hippische sport. Daarom leveren wij graag een bijdrage zodat het Eventing team Junioren en Young Riders optimaal kan presteren tijdens het Europees Kampioenschap in Hartpury.”

Tot en met het EK 2022 draagt het team met trots de naam:

‘KNHS Zeeuwse Verzekering Eventing Team Junioren en Young Riders’

 

Over De Zeeuwse Vezekeringen
De Zeeuwse biedt oplossingen voor hippische bedrijven, beroepen en particulieren. Bij hippische bedrijven en beroepen kunt u denken aan het verzekeren van aansprakelijkheid, rechtsbijstand, uw hippische locatie, inventaris (onder andere zadels en tuigage) en uw paardenvrachtwagen. Daarnaast hebben wij een uitgebreid aanbod voor particuliere paardenhouders. Hierbij kunt u denken aan het verzekeren van uw paard, zadel, trailer en misschien zelfs uw eigen locatie.

Ander Nieuws

  • NK Eventing jeugd verschoven naar Varsseveld
    NK Eventing jeugd verschoven naar Varsseveld
  • Deelnemers internationale wedstrijden 25 april 2022 t/m 1 mei 2022
    Deelnemers internationale wedstrijden 25 april 2022 t/m 1 mei 2022
  • FEI erkent formeel de International Grooms Association
    FEI erkent formeel de International Grooms Association