­ Doorlopende reis/annuleringsverzekering speciaal voor paardeneigenaren en paardenliefhebbers! - KNHS

Doorlopende reis/annuleringsverzekering speciaal voor paardeneigenaren en paardenliefhebbers!

Geplaatst op 05 april 2022

Iedereen met één of meerdere paarden zal dit herkennen: Je wilt graag op reis of op vakantie, maar wat doe je als de verzorger van jouw paard thuis ineens ziek wordt? Of je bent al op vakantie en er gebeurt iets met je paard thuis, dan wil je toch het liefst gelijk naar huis? Of misschien wil jij wel met jouw paard op vakantie en vind je het belangrijk dat alles goed geregeld is.

Om deze keuze makkelijker te maken, is er nu een reisverzekering die rekening houdt met je paard. Het gaat om een uitgebreide doorlopende reis/annuleringsverzekering, ontwikkeld in nauwe samenwerking met Allianz Global Assistance, wereldwijd marktleider in reisverzekeringen en hulpverlening en Zeker in Sport, de assurantietussenpersoon voor Sportbonden. Met deze verzekering hoef jij je geen zorgen te maken over extra kosten als je je vakantie wilt annuleren of als je eerder naar huis terug wilt als er iets met je paard of de verzorger van je paard aan de hand is.

Bij de meeste reisverzekeringen kun je wel meeverzekeren dat je je vakantie kunt annuleren als je zelf of een gezinslid ziek wordt of in het ergste geval overlijdt. Maar hoe zit dat met je paard? Daar wordt lang niet altijd rekening mee gehouden. Bij de KNHS begrijpen we jouw passie en liefde voor je paard. Wij begrijpen als geen ander dat je paard enorm belangrijk voor je is en dat je niet met een gerust hart op vakantie gaat of bent als je paard iets mankeert of erger nog, als je paard overlijdt.

Ben je met je paard op vakantie en wordt je paard ziek of word je zelf ziek en heb je extra overnachtingskosten voor jou en je paard? Dan dekt deze verzekering dat ook. Sterker nog, heb jij een vaste oppas die voor jouw paard zorgt als je op vakantie bent en wordt hij of zij ziek en kan niet op jouw paard passen? Ook dan dekt deze verzekering de kosten voor annulering van je vakantie. Er is zelfs een mogelijkheid om harnachement mee te verzekeren voor op reis in Nederland en buitenland of concours in het buitenland.

Het geeft toch een goed gevoel om een vakantie te kunnen boeken zonder je zorgen te hoeven maken over je paard!

Meer weten of de voorwaarden bekijken? Klik hier!

Categorie: reisverzekering

Ander Nieuws

  • Thamar Zweistra derde in WB-wedstrijd Madrid
    Thamar Zweistra derde in WB-wedstrijd Madrid
  • KNHS doorlopende reisverzekering die rekening houdt met je paard
    KNHS doorlopende reisverzekering die rekening houdt met je paard
  • Nieuw! KNHS doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering
    Nieuw! KNHS doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering