­ Eskadron: Official Supplier zadeldekken TeamNL - KNHS

Eskadron: Official Supplier zadeldekken TeamNL

Geplaatst op 01 juli 2022 in Dressuur & Para , Springen , Eventing

Ermelo (KNHS) – Tijdens de Nations Cups op CHIO Rotterdam waren ze al volop te bewonderen. De nieuwe zadeldekken van de TeamNL ruiters. Eskadron is de nieuwe official supplier voor de kaderleden (Para) Dressuur, Springen en Eventing die dit outdoorseizoen zullen uitkomen op verschillende landenwedstrijden en kampioenschappen.

Uniformiteit in de uitstraling van de TeamNL (Para) Dressuur-, Spring- en Eventingruiters is belangrijk. Deelnemers en supporters, iedereen kan zien wanneer het Nederlandse team van start gaat. Daarbij helpt onze nationale kleur Oranje natuurlijk bij de zichtbaarheid van de TeamNL ruiters. Maar het gaat niet alleen om zichtbaarheid. Het gaat ook om de uitstraling en de kwaliteit. Naast dat de Eskadron zadeldekken mooi zijn, is het ook belangrijk dat ze voldoen aan de hoge kwaliteitseisen.

Ondanks de flinke (mondiale) uitdagingen op het gebied van materialen-, energie- en transport, heeft Eskadron de leveringen van ca. 900 zadeldekken aan de TeamNL ruiters tijdig en naar wens waargemaakt. “Het was voor ons erg prettig dat we de zadeldekken voor de daadwerkelijke productie hebben kunnen testen”, vertelt springruiter Wout-Jan van de Schans. “Eskadron heeft ons verschillende samples toegestuurd, waardoor we meer gevoel kregen bij de kwaliteit en pasvorm. Het zadeldek ligt daarmee plezierig op het paard”.

Andree Baumgarter, Product-/ Salesmanager bij Eskadron vertelt: "We hebben naast de Pikeur jassen, met groot plezier Eskadron zadeldekjes toegevoegd voor alle TeamNL ruiters en paarden. Na intensieve afstemming kozen de atleten voor een model dat pasvorm, functie en duurzaamheid perfect combineert. In deze wereldwijd gespannen tijden op het gebied van inkoop, productie en logistiek, was het een echte uitdaging om de benodigde voorraad op tijd te leveren. Wij zijn daarom bijzonder blij dat wij zowel de KNHS als de atleten van onze prestatie hebben kunnen overtuigen."

Esther Hendriksen, manager Communicatie, Marketing & Sponsoring van de KNHS: “We zijn ontzettend blij en dankbaar dat een mooi merk als Eskadron al onze kaderleden wil voorzien van kwaliteits sjabrakken. Naast de Pikeur rijjassen, geeft dit een mooie eenduidige uitstraling voor alle TeamNL ruiters als ze Nederland vertegenwoordigen op landenwedstrijden en kampioenschappen. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking.”

De KNHS is blij met de betrokkenheid van Eskadron en Pikeur in de aankleding van TeamNL ruiters en paarden. Dit seizoen zullen ze  ook te zien zijn onder de zadels van de Junioren, Young Riders en Children.

Over Eskadron

In 1977 is het merk ESKADRON ontstaan, wat staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. De achterliggende gedachte was om naast de PIKEUR rijkleding een assortiment producten voor het paard op de markt te brengen van het zelfde kwaliteitsniveau als PIKEUR. Naast het standaard assortiment komt ESKADRON meerdere keren per jaar met nieuwe collecties, afgestemd op het seizoen, en geschikt voor elke ruiter. Voor meer informatie, kijk op: www.pikeur.de.

Ander Nieuws

  • Liveblog KNHS Indoorkampioenschappen 2023 - Week 4, dag 2
    Liveblog KNHS Indoorkampioenschappen 2023 - Week 4, dag 2
  • Inschrijving WK Jonge Dressuurpaarden geopend
    Inschrijving WK Jonge Dressuurpaarden geopend
  • Harrie Smolders tweede in vijfsterren Grand Prix Hermes Parijs
    Harrie Smolders tweede in vijfsterren Grand Prix Hermes Parijs