­ Finale KNHS-Hartog Trophy op 17 december in Bunschoten - KNHS

Finale KNHS-Hartog Trophy op 17 december in Bunschoten

Geplaatst op 25 november 2022 in Springen

De datum en locatie van de finale van de KNHS-Hartog Trophy 2022 zijn bekend! Op zaterdag 17 december vindt de ontknoping van de rijstijl-competitie plaats tijdens het grote kerstconcours in Bunschoten. Alle combinaties die aan minimaal twee selectiewedstrijden hebben meegedaan mogen zich aanmelden voor de finale.

De KNHS-Hartog Trophy is al vele jaren een waardevolle competitie waarin de rijstijl van jeugdige springruiters wordt beoordeeld door ervaren trainers en coaches. Ook dit jaar kwamen er weer vele jeugdcombinaties aan de start in de rubrieken Pony’s, Children, Junioren en Young Riders. In maar liefst elf kwalificatiewedstrijden konden competitiepunten worden verdiend. Combinaties die aan minimaal twee kwalificatiewedstrijden hebben meegedaan kunnen zich via Mijn KNHS aanmelden voor de finale, deelname aan de finale is gratis.

Finale
De finale wordt volgens dezelfde formule verreden als de voorrondes. Eerst rijden alle deelnemers een klassiek parcours, waarin ze beoordeeld worden op hun manier van rijden. Voor de hoogst geplaatste combinaties volgt er een barrage waarna de plaatsingspunten van de finale bekend zijn.
De behaalde plaatsingspunten van de drie beste kwalificatiewedstrijden tellen mee bij het vaststellen van de uiteindelijke winnaars van de competitie.
De combinatie die de minste plaatsingspunten heeft over drie kwalificatiewedstrijden en de finale is de winnaar van de competitie. Bij gelijke puntenstand is de uitslag van de finale doorslaggevend.

Mooie prijzen
Door sponsor Hartog Paardenvoeders zijn fraaie geldprijzen ter beschikking gesteld voor zowel de prijswinnaars in de finale als de winnaars van de competitie. De competitiewinnaars in iedere categorie ontvangen ook een mooie ereprijs, namelijk de Hartog Trophy 2022.

Klik hier voor meer informatie over de KNHS-Hartog Trophy en de tussenstand.
Inschrijven voor de finale doe je via Mijn KNHS.

Sponsor
Hartog Paardenvoeders heeft zich gespecialiseerd in hoogwaardig ruwvoer voor paarden, waaronder luzerne en grasproducten. Door de jarenlange ervaring en de gewaarborgde continuïteit heeft Hartog paardenvoeders met haar producten een toonaangevende positie veroverd binnen de paardenvoedermarkt. Het brede assortiment van Hartog Paardenvoeders kan in alle disciplines van de sport worden ingezet. Van recreatie tot topsport.

Ander Nieuws

  • Jur Vrieling beste ruiter van Jumping Amsterdam
    Jur Vrieling beste ruiter van Jumping Amsterdam
  • Maikel van der Vleuten tweede in Grote Prijs van Jumping Amsterdam
    Maikel van der Vleuten tweede in Grote Prijs van Jumping Amsterdam
  • Long John Silver 3 verder in de sport met achtervoegsel N.O.P.
    Long John Silver 3 verder in de sport met achtervoegsel N.O.P.