­ FNRS, KNHS en Agradi lanceren partnerprogramma - KNHS

FNRS, KNHS en Agradi lanceren partnerprogramma

Geplaatst op 14 maart 2022

FNRS, KNHS en Agradi hebben de handen ineen geslagen en lanceren exclusief voor leden van de FNRS en KNHS een partnerprogramma met veel voordelen en korting. Sportaanbieders aangesloten bij FNRS en KNHS ontvangen 10% korting op hun bestellingen bij Agradi. Met een unieke code kunnen hun klanten met 5% shoppen bij Agradi en spaart de sportaanbieder over 3% van hun aankoopbedrag voor shoptegoed. Dit shoptegoed is weer te gebruiken in de webshop van Agradi. Kortom: veel voordelen voor sportaanbieders en hun klanten

Voordelen sportaanbieders en hun klanten
De voordelen van dit partnerprogramma op een rij:

 • Als sportaanbieder profiteer je van 10% korting op je bestellingen*.
 • Jouw klanten ontvangen 5% korting als zij gebruik maken van jouw speciale kortingscode.
 • Jij ontvangt over 3% van het aankoopbedrag van jouw klanten als shoptegoed.

Voordelen voor ruiters
Rij jij bij een FNRS-bedrijf of ben je lid van een KNHS-vereniging? Dan kun je van 5% korting profiteren als jouw manege, stal of vereniging zich aanmeld bij het partnerprogramma. Jij ontvangt dan van jouw FNRS-bedrijf of KNHS-vereniging een unieke code waarmee je kan bestellen bij de Agradi webshop.  

Daarnaast blijven de scherpe aanbiedingen in de KNHS-webshop beschikbaar voor KNHS-leden, zoals startpashouders, ruiterpaspoorthouders, instructeurs en officials.

Aanmelden partnerprogramma
Sportaanbieders kunnen zich aanmelden voor dit exclusieve partnerprogramma via onderstaande knop. Vul het formulier in en ontvang binnen enkele werkdagen jouw unieke code. Je profiteert zelf direct van 10% korting en je kan jouw unieke code delen met jouw klanten. 
Bekijk hier de voorwaarden voor deelname aan het partnerprogramma.

Aanmelden partnerprogramma

Promotiepakket bij eerste aanmeldingen
De eerste sportaanbieders die zich aanmelden voor het partnerprogramma ontvangen een promotiepakket met posters, flyers en een aantal leuke cadeaus! Met dit pakket heb je alles om jouw unieke code te communiceren met jouw klanten. Wees er snel bij! 

Ben je al partner bij Agradi? 
Dan kun je overstappen! Niet alleen krijg je meer korting bij het FNRS-KNHS-Agradi Partnerprogramma, maar je spaart ook meer shoptegoed! Je huidige shoptegoed gaat niet verloren en daarnaast krijg je een nieuwe code. Vergeet dan ook niet om deze nieuwe code zo snel mogelijk te communiceren naar je klanten!

*Enkele uitzonderingen

 

Ander Nieuws

 • Als KNHS-lid met korting naar het CHIO Rotterdam
  Als KNHS-lid met korting naar het CHIO Rotterdam
 • Wereldkampioenschap tweespannen 2025 in Beekbergen
  Wereldkampioenschap tweespannen 2025 in Beekbergen
 • Ermelo in 2023 en 2024 toneel voor WK Jonge Dressuurpaarden
  Ermelo in 2023 en 2024 toneel voor WK Jonge Dressuurpaarden