­ Geslaagd Wedstrijd Organisatie Café in Limburg - KNHS

Geslaagd Wedstrijd Organisatie Café in Limburg

Geplaatst op 19 juli 2022

De KNHS vormt samen met haar regio’s en wedstrijdorganisaties een hele belangrijke driehoek in de breedtesport. Om de samenwerking te verbeteren en het gevoel van afstand te verkleinen, trekt het team van de KNHS afdeling Wedstrijdsport samen met de wedstrijdsecretarissen van de regio’s de komende periode het land in om de bevlogen medewerkers achter de wedstrijdorganisaties persoonlijk te ontmoeten. Op dinsdag 5 juli zijn we hartelijk ontvangen bij Stal Ehrens, het prachtige bedrijf van Rob en Vilja Ehrens in Weert. Deze avond onder de noemer ‘Wedstrijd Organisatie Café’ is speciaal georganiseerd voor alle wedstrijdorganisaties van Limburg in samenwerking met de enthousiaste Marjo Jeurissen van Regio Limburg.

De wedstrijdorganisaties konden rekenen op een leuk en interactief programma waarin ze werden uitgedaagd door middel van stellingen. Daarnaast werd er kennis gedeeld over Mijn KNHS, tips en trucs uitgewisseld over het organiseren van wedstrijden, informatie gegeven over de KNHS als organisatie, vernieuwingen die op stapel staan besproken en is er uitgelegd wat de afdeling Wedstrijdsport allemaal in Ermelo doet voor wedstrijdorganisaties 

Het team van de afdeling Wedstrijdsport heeft veel vragen kunnen beantwoorden over het springen op hoogte en de taakverdeling tussen de Regio en de KNHS. Er is een goede discussie gevoerd over de toekomst van de breedtesport, het krijgen en behouden van vrijwilligers en het levend houden van de kleinere wedstrijden. 

Als kers op de taart heeft Rob de groep rondgeleid op zijn complex. Prachtig om te zien met hoeveel passie Rob over zijn bedrijf en de sport spreekt en daarnaast reuze interessant om een kijkje in de keuken te nemen. Al met al een erg geslaagd Wedstrijd Organisatie Café. De Limburgse wedstrijdorganisaties waren erg positief over de avond en vanuit de KNHS zijn we blij dat we een mooie connectie hebben kunnen maken met Regio Limburg. 

Meer lezen over deze bijeenkomsten? Lees hier het artikel in Paard&Sport 3 - 2022.


Rondleiding Stal Ehrens


De altijd gastvrije Rob en Vilja Ehrens

 

Categorie: Wedstrijden on tour, Wedstrijd Organisatie Café, wedstrijden, wedstrijdorganisaties

Ander Nieuws

  • KNHS College Tour ‘Resultaatgericht communiceren voor hippische professionals’
    KNHS College Tour ‘Resultaatgericht communiceren voor hippische professionals’
  • Tips van de Top: Paardrijden in ontspanning
    Tips van de Top: Paardrijden in ontspanning
  • KNHS College Tour ‘Lesgeven aan kinderen’ *verplaatst*
    KNHS College Tour ‘Lesgeven aan kinderen’ *verplaatst*